Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Imitoija Jarkko Tamminen tänään alkavasta TTK-ohjelmasta: "Kisan alussa on humpappaa-menoa"

12.02.2017 16:15 - Iiro Myllymäki

Jarkko Tammisen tanssiopettaja Susa Matson uskoo, että imitoimalla voi oppia hyväksi tanssijaksi.

Tänään käyntiin lähtee Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kymmenes tuotantokausi. Uudet tanssiparit kokevat tulikasteensa viikon päästä sunnuntaina, kun livelähetykset käynnistyvät.

Yksi tanssipareista on Jarkko Tamminen ja Susa Matson. Koomikkona ja näyttelijänä tunnettu Tamminen kertoi ohjelman pressitilaisuudessa Voice.fi:lle, että hänellä ei juuri ole paritanssista aiempaa kokemusta.

- Olin Aira Samulinin tanssikoulussa 10-vuotiaana kahdeksana sunnuntai-iltana. Kun opiskelin Teatterikorkeakoulussa, meillä oli muutamia tanssitunteja. Stars Show -esityksessä on tullut tehtyä vähän koreografiaa. Olen matkinut siinä muun muassa Antti Tuiskun koreografioita, niin siitä olen ehkä omaksunut jotain liikekieltä, Tamminen kertoo.

(kuva: Hanna-Maria Grönlund)

Tavoitteena päästä kisan puoleenväliin

Tanssiopettaja Susa Matson uskoo, että imitointikyvyt voi ottaa hyötykäyttöön tanssitreeneissä.

- Tanssia voi opettaa sillä tavalla, että oppilas matkii opettajaa. Uskon, että Jarkko pystyy heittäytymään ja se on hyvä asia, Matson kertoo.

Tamminen toivoo pysyvänsä kilpailussa mukana ainakin kilpailun puoleenväliin asti.

(kuva: Hanna-Maria Grönlund)

- Kun olen aiempia kausia seurannut, olen huomannut, että siinä puolessavälissä tapahtuu selkeä muutos. Porukka alkaa tanssia paremmin. Tuntuu, että tanssijoiden painopiste on silloin matalammalla ja he liitelevät siellä tanssilattialla. Kisan alussa se on enemmän sellaista humpappaa-menoa. Haluaisin kokea sen muutoksen ja päästä puoleenväliin asti, jotta pääsisi tanssin makuun.

Lue myös: Suosikkikoomikko mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa - "Oli fiilis, että en pysty tähän"

Lue myös: Mustan Barbaarin ja TTK-tanssinopettajan välinen kemia varasti show'n: "Katri kuumottaa mua"

Kilpailut

Uusimmat