Kuva: AOP

TTK oli rankka kokemus Kirsi Alm-Siiralle: "Treeniaika yöunista revittyä"

18.05.2017 17:45 - Senja Rapila

Finaaliin asti Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa päässyt uutisankkuri kertoo, että kilpailu oli kaikin puolin opettavainen kokemus.

Viimeisimmällä Tanssii tähtien kanssa -tuotantokaudella mukana ollut uutisankkuri Kirsi Alm-Siira alkaa hiljalleen palautua intensiivisestä kokemuksestaan parkettilattian partahöylänä. Hän kertoi Radio Novan 20-vuotissyntymäpäivillä viime viikolla, että kokemus oli rankka.

- No näin jälkikäteen ajateltuna, kun tässä on pari viikkoa jo mennyt ja on saanut sulatella, olihan se aika rankkaa. Oli aika lailla yöunista revittyä se treeniaika ja kaikki muukin aika, mitä se vaati. Rankka ja tietysti ikimuistoinen. En tuollaista kokemusta tule saamaan enää koskaan ja hienoa että sain sen, Alm-Siira kommentoi Radio Novan haastattelussa.

Kilpailu opetti hänelle muun muassa ajankäyttöä.

- Olen todella huono käyttämään kalenteria ja yleensä sekoilen kalentereideni kanssa. Luulen, että minusta tuli vähän parempi siinä, sellaisessa arjenhallinnassa ja organisoinnissa.

Ja vaikka harjoitteluun tarkoitettu vapaa-aika tuntui TTK:n aikana olevan kortilla, tuntuu Alm-Siirasta nyt siltä, että ylimääräistä aikaa on liikaa. Vaikka sitä on saman verran kuin ennen ohjelmaan osallistumista.

- Nyt tuntuu siltä, että minulla on ihan hirveästi vapaa-aikaa, kun se on ohi. Jotenkin kun on jostain sen ajan repinyt, niin nyt se kaikki aika on vapautunut johonkin tehokkaaseen käyttöön, mutta en vielä tiedä miten käyttäisin sen tehokkaasti, hän nauraa.

- Ehkä minun pitää joku nypläysharrastus tai joku hyvin itselle vaativa haaste tässä kehittää.

Entä jäikö tanssi uutisankkurin elämään?

- Kyllä sillä tavalla joo. Kyllä uskon, että Marko Keräsen ryhmätunneille itseni tungen jossain vaiheessa.

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa on muuttanut Kirsi Alm-Siiraa: "Minun on normaalisti vaikea olla herkkä"

Lue myös: "Olisin onnellinen myös ilman lapsia" Kirsi Alm-Siiran blogikirjoitus puhuttaa netissä

Lue myös: Kirsi Alm-Siira kehuu 20-vuotiasta Radio Novaa: "Todella intiimi fiilis koko kanavasta"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat