Kuva: Senja Rapila

Antti Holma: "Pakenen jouluhälinää ulkomaille"

04.12.2017 10:15 - Anna Hopi

Näyttelijä aikoo viettää tulevan joulun Australissa 40 asteen helteessä.

Näyttelijä-kirjailija Antti Holma, 34, julkaisi syyskuun lopussa Kauheimmat joululaulut -kirjan. Jo teoksen nimi saattaa vihjata jotain miehen suhteesta rakastetuimpaan juhlapyhään.

Kyllä, Antti Holma vihaa jouluhässäkkää. Hän kertoo Voice.fi -sivuston haastattelussa, miten aikoo viettää tulevan joulunsa.

- Vietän joulua niin, että lähden helvettiin jouluhälinästä. Australia, San Fransisco ja New York ovat olleet viime vuosina kohteitani, Holma sanoo.

- Valintani liittyy jouluhässäkkään ja mutsiin. Minulla on ihana äiti, mutta äideillä on aina tapana järjestää jouluhysteria. Se alkaa marraskuussa sillä, että kysellään, olenko tulossa kotiin jouluksi. Jossain kohtaa tajusin, että olen aikuinen, enkä voi mennä enää kalsareissa pyörimään mutsin ja faijan nurkkiin. Tajusin, etten kestä sitä, hän kertoo.

- Tein päätöksen, että matkailen aina jouluna. Se on tehnyt jokaisesta joulusta erilaisen - jos olet Australiassa 40 asteen helteessä jouluaattona, niin tuleehan siitä eri fiilis kuin Suomen talvipakkasilla. Tänäkin vuonna olen menossa matkailemaan jouluksi. Siskoni asuu Australiassa, siellä on kiva käydä. Tosin siinä tulee ripaus sitä perhejouluakin sitten.

(kuva: Mikko Räsänen)

Holmaa huvittavat Australiassa jouluisat rekiretki-koristeet, jotka eivät ihan istu trooppiseen maisemaan.

- Heillä on sellainen juhla kuin "Christmas in July", koska jossain vaiheessa siellä korkeilla paikoilla on lunta. He pitävät keskellä kesää joulujuhlaa, koska Euroopan talven aikaan siellä on järkyttävän kuuma, hän luonnehtii.

Aikooko näyttelijä muistaa läheisiään lahjoilla?

- Minulla ei ole omaa perhettä, parisuhdetta eikä lapsia. Minulla on vain kummilapsia. Heille yritän jotain järjestää jouluksi lahjaa sun muut, Holma summaa.

Lue myös: Vannoutunut sinkku Antti Holma: "Etsin parikymppisenä pelastajaa"

Kilpailut

Uusimmat