Kuva: Senja Rapila

Aku Hirviniemi viettää tänä vuonna Nintendo-joulun

22.12.2017 10:15 - Katariina Auvinen

Hirviniemellä on vieläkin tallessa hänen elämänsä paras joululahja.

Joulu lähestyy kovaa vauhtia. Monet ihmiset voidaan jakaa joko jouluihmisiin tai niihin, joille päivä on yksi muiden joukossa. Voice.fi kysyi julkkiksiltä, millaisia jouluihmisiä he ovat ja missä he viettävät tämän joulun. 

Näyttelijä Aku Hirviniemi pohtii, pitäisikö tänä vuonna ostaa kotiin joulukuusi. Mies ilmoitti kesällä Instagram-tilillään, että hän on eronnut 18 avioliittovuoden jälkeen, Niina Lahtisesta

- Olen jouluihminen, mutta totta kai fiilis on muuttunut lapsuudesta, kun jouluja vietetään eri paikassa. Tänä vuonna vietän jouluni siskoni perheen luona, hän kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Aku Hirviniemi paljastaa, että tänä vuonna aika kuluu hänen elämänsä parhaimman joululahjan parissa. 

- Muistan vieläkin sen fiiliksen, kun kaivoin paketista esille kasibittisen Nintendon. Se oli paras joululahja ikinä. Se on minulla vieläkin ja itse asiassa otin sen esille tänä vuonna. Minun pitäisi vielä selvittää, millaisella liittimellä saan sen liitettyä televisioon, jotta voisin pelata sitä tänä jouluna. Hirviniemi pohtii. 

Hirviniemi teki näyttävän paluun tänä vuonna vuoden tauon jälkeen. Hänen tähdittämä Tuntematon Sotilas -elokuva on rikkonut ennätyksiä. 

Lue myös: Aku Hirviniemi vanhemmuuden haasteista: "En ehtinyt lapseni synnytykseen"

 

Kilpailut

Uusimmat