Kuva: Senja Rapila

Mira Luoti viettää tänä vuonna elämänsä joulun

23.12.2017 18:15 - Katariina Auvinen

Luoti paljasti joulusuunnitelmansa Voice.fi:lle.

Tänä syksynä uutta musiikkia julkaissut laulaja Mira Luoti kertoo, että tänä vuonna heidän perheensä joulusta on tulossa kaikkien aikojen joulu. Hänellä on entisestä suhteesta kaksi lasta. Nykyisin Luoti seurustelee Mika "AH" Haapasalon kanssa, jonka kanssa hänellä on Urho-poika. 

Tänä vuonna joulu vietetään Luodin ja Haapasalon kotona. 

- Olen yhä enemmän jouluihminen. Tänä jouluna kaikki tulevat meille. Joulupäivänä puolisoni viettää syntymäpäiviään ja tapaninpäivänä pappani täyttää 70 vuotta. Joulu tulee kirjaimellisesti olemaan meille yhtä juhlaa. Sellainen kaikkien aikojen joulu, hän kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Mira Luoti sanoo, että hän luottaa vanhoihin jouluperinteisiin, mutta haluaa jalostaa niitä. 

- Mun siskoni kanssa meillä on tietyt jouluperinteet, mutta haluan jalostaa niitä ja tuoda perinteitä lisää. Omassa lapsuudessani meillä oli puurot ja mantelit, mutta esimerkiksi meillä ei vierailtu hautausmaalla. Olen sen halunnut tuoda omaan jouluuni, koska haluan muistaa edesmenneitä rakkaita. Lisäksi jouluna hautausmaalla on kaunis ja rauhallinen tunnelma, Luoti sanoo. 

Perhe käy kuuntelemassa myös joululauluja tai kirkkokonsertteja. Tärkeintä on kuitenkin yhdessäolo ja rauhoittuminen. Joulurauhan julistus on merkki, että nyt on aika rentoutua. Se käydään tilanteesta riippuen kuuntelemassa joko Turussa tai katsotaan television välityksellä. 

Lue myös: Mira Luoti: "Jokaiselle tulee niitä fiiliksiä, että vitsi olen paska, enkä onnistu missään"

Kilpailut

Uusimmat