Kuva: Senja Rapila

TTK-tähtivalmentaja Marko Keränen paljastaa totuuden kulissien takaa - "Aina on egojen kolistelua"

16.08.2018 14:45 - Iiro Myllymäki

Marko Keränen opastaa uudella Tanssii tähtien kanssa -kaudella Jaana Pelkosta tanssin maailmaan.

Yksi tulevan Tanssii tähtien kanssa -kauden kilpailijapareista on kansanedustaja Jaana Pelkonen ja hänen tanssivalmentajansa Marko Keränen. 16. syyskuuta ruutuihin palaavassa ohjelmassa heillä on vastassaan yhdeksän muuta paria. Jaana Pelkonen kertoo Voice.fi:lle odottavansa tanssirupeamaa perhoset vatsanpohjassaan, mutta erittäin hyvillä mielin. Hän on ymmärtänyt, että vaikka tanssien opettelu onkin raskas prosessi, tanssistudioilla saa aina tukea oman tanssinopettajan lisäksi myös muista pareista.

- Olen ymmärtänyt, että kaikki ovat siellä yhtä suurta perhettä, Pelkonen sanoo.

TTK-ohjelman vakiokasvo Marko Keränen sanoo, että näin todella on. Koska kyseessä on kuitenkin kilpailu, tanssiperheessä nähdään myös tiettyjä lieveilmiöitä.

- Onhan siellä aina pieniä egojen kolisteluja, mutta ei sellaista, että oltaisiin verissä päin ja vihoiteltaisiin toisille. Pientä kukkoilua aina totta kai on. Ehkä se on enemmän sellaista mitan ottamista, että haastetaan toinen toistamme, Keränen luonnehtii.

(kuva: Senja Rapila)

Mies uskoo, että tämä mitan ottaminen on loppujen lopuksi sekin kanssakilpailijoiden tsemppaamista. Kun toisia haastetaan, kaikki pääsevät entistä parempiin lopputuloksiin. Keränen ei ole koskaan kokenut, että tanssistudiolle olisi tullut ikävää ilmapiiriä liian kilpailuhenkisyyden takia.

- En ole törmännyt sellaiseen. Jos sellaista on ollut, olen ollut sen verran naiivi, etten ole nähnyt sitä. Nyt mukana on positiivista porukkaa, Keränen sanoo.

Jaana Pelkonen odottaa myös tanssikilpailun sosiaalista puolta.

- Mukana on mielenkiintoista jengiä. Odotan, että pääsen tutustumaan heihin kaikkiin, Pelkonen sanoo.

Jaana Pelkosen lisäksi seuraavan kauden julkkiskisaajina nähdään juontaja Aki Linnanahde, meteorologi Pekka Pouta, juontaja Marja Hintikka, näyttelijä Hannes Suominen, laulaja Marita Taavitsainen, tubettaja Tuure Boelius, ex-missi Lotta Näkyvä, nyrkkeilijä Edis Tatli ja hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen.

Lue myös: Juontaja Aki Linnanahde mukaan Tanssii tähtien kanssa -kisaan - "Olen alkanut jo elää kuin tanssija"

Lue myös: Vuoden homona palkittu Tuure Boelius, 17, TTK-kisaan - "Olisin voinut tanssia myös miehen kanssa"

Lue myös: Pekka Poudan ja TTK-valmentaja Jutta Heleniuksen välillä hillitön kemia - "Tämä on pervo tilanne!"

Kilpailut

Uusimmat