Kuva: Senja Rapila

"Häpeää potenssiin tuhat", Kasmir vastailee fanien esittämiin kysymyksiin

05.11.2018 14:45 - Lauri Kujanpää

Fanit saivat kysyä Kasmirilta mitä vain Voice.Fi:n Instagramissa.

Suosikkiartisti Kasmir , 33, vastaili Voice.Fi:n haastattelussa faniensa kysymyksiin. Fanit olivat lähettäneet Kasmirille kysymyksiä Voicen Instagram-tilin kautta ja toimitus valitsi niistä  kolme parasta. Kasmir kertoo vastauksissa, mikä hänet on viimeksi nolannut, mikä naisessa kiinnittää ensimmäisenä huomiota sekä mitä ruokaa hän ei ikinä söisi.

Milloin Kasmir nolostuit viimeksi?

- Nolostuin isosti Classical Trancelations -konsertissa, jossa mulla meni sanat sekaisin Pendulumin The Island -biisissä. Sanotaanko, että pelkkä sana ”nolostuminen” ei riitä kuvaamaan sitä tunnetta. Se oli häpeää potenssiin tuhat. Onneksi kukaan muu ei tainnut huomata sitä.

Mihin kiinnität naisessa ensimmäisenä huomiota?

- Minun täytyy sanoa, että silmät ovat sellainen asia, jotka minuun iskevät. Saman vastauksen saa varmaankin lähes kaikilta, mutta silmät ovatkin sielun peili.

Mitä ruokaa et ikinä suostuisi laittamaan suuhusi?

- Tämä on helppo. Se on balut-muna. Kyseessä on siis kananmuna, jossa linnun sikiö on jo kehittynyt puoliksi sisälle. Sikiön pitää vielä hieman mädäntyä kuorien sisälle ja se on suuri paikallinen herkku Filippiineillä. Siihen en koskisi ikinä.

Lue myös: Laulaja Kasmir paljastaa suurimmat intohimonsa - "Saa olla jossain aivan muualla"

Lue myös: Laulaja Kasmir, 32: "Suhteen alussa olin todella mustasukkainen"

Lue myös: Kasmir paljastaa pahimman keikkamokansa: ”Teki mieli käpertyä vessan lattialle”

Kilpailut

Uusimmat