Kuva: MTV3

Peruuntuneen Tanssii tähtien kanssa -lähetyksen tilalle yllätys! Faneja hemmotellaan erikoisjaksolla

20.11.2020 13:57 - Henna Koste

Tanssii tähtien kanssa -semifinaalilähetys on peruttu. Sarjan fanit saavat kuitenkin nauttia tanssiesityksistä tulevanakin sunnuntaina.

Tulevan sunnuntain suora Tanssii tähtien kanssa -semifinaalilähetys on peruttu koronavirustartunnan vuoksi, kertoi MTV tänään. Työryhmään kuuluvalla henkilöllä  on todettu koronatartunta. Peruutus on varatoimenpide tartunnan ehkäisyksi. 

Tulevana sunnuntaina ohjelman faneja hemmotellaan tanssintäyteisellä jaksolla. MTV3 esittää erikoisohjelman täyden kympin tansseista kautta aikojen. On aika muistella muun muassa, kuka sai TTK:n historian ensimmäisen kympin ja keneltä tuomarilta?

Tanssii Tähtien Kanssa: täyden kympin tanssit -ohjelmassa nähdään parhaita esityksiä 12 kaudelta aina vuodesta 2006 lähtien. Muistelemassa mukana ovat Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg sekä Jorma Uotinen.

”Koko syksyn poikkeuksellisessa tuotantotilanteessa olimme toki varautuneet pahimpaan eli lähetyksen peruuntumiseen, joka nyt valitettavasti kävi TTK:lle. Meillä on kuitenkin ilo pysyä TTK:n upeassa maailmassa myös tulevana sunnuntaina erikoisjakson voimin. Nyt TTK-fanit pääsevät näkemään, miltä menneiden kausien aikana kymppirivin saaneet tanssit näyttivät ja mitä tuomarikolmikkomme on niistä mieltä", Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vastaava tuottaja Kati Launiainen MTV:ltä kommentoi tiedotteessa.

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa -semifinaali perutaan koronavirustartunnan vuoksi

Kilpailut

Uusimmat