Kuva: AOP

Laulaja Janna matkusti Ranskaan - joutui puolustelemaan reissuaan seuraajille

19.07.2021 21:15 - Lauri Kujanpää

Janni pääsi ensimmäistä kertaa Ranskaan 1,5 vuoteen, sillä koronapandemia on estänyt matkustamisen.

Laulaja Janna, 39, oli perheineen matkustanut Ranskaan, ja laulaja olikin julkaissut Instagram-sivullaan useita kuvia lomamatkalta. Tämä oli herättänyt monissa seuraajissa kysymyksiä, sillä korona-aikana matkustaminen on edelleenkin suuri puheenaihe.

Janna kertoo tuoreessa Instagram-julkaisussaan, että matkustamiselle on varsin hyvä syy.

"Niille, jotka miettii miksi matkustan korona-aikana; perheeni on puoliksi ranskalainen eikä olla päästy näkemään isovanhempia eikä hoitamaan asioita 1,5 vuoteen koronan takia", Janna kirjoittaa.

"Nyt kun tilanne on täällä jo jokseenkin hyvä ja meillä ekat rokotukset alla, koettiin että on tarpeeksi turvallista matkustaa. Molempien maiden viranomaissuosituksia noudatetaan totta kai. Tuntuu niin hyvältä olla täällä!" hän jatkaa.

Terveyden ja hyvinvoinninlaitos THL kertoo sivuillaan matkustamisesta seuraavasti:

"Nopeat muutokset COVID-19-epidemiatilanteessa ovat edelleen mahdollisia. Tästä syystä THL kehottaa noudattamaan erityistä varovaisuutta, kun matkustetaan EU- ja Schengen-alueelle ja maihin, joista hallitus on poistanut maahantulon rajoitukset. 

Suosittelemme myös edelleen välttämään tarpeetonta matkustamista EU- ja Schengen-alueiden ulkopuolelle poikkeuksena maat, joista hallitus on poistanut maahantulon rajoitukset." 

Näet koko Jannan julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Janna julkaisi bikinikuvan ja sai röyhkeitä kommentteja - vastaa nyt napakasti

Lue myös: Laulaja Jannan kesäkuvat hurmaavat somessa - julkaisussa tärkeä muistutus

Lähde: THL

Kilpailut

Uusimmat