Kuva: AOP

Prinsessa Diana suunnitteli uraa Hollywoodissa - halusi ottaa Harryn ja Williamin mukaan

01.09.2021 17:15 - Roy Kokkonen

Prinsessa Dianan kerrotaan halunneen muuttaa Yhdysvaltoihin yhdessä miesystävänsä Dodi Al-Fayedin kanssa ja luoda uraa Hollywoodissa.

Prinsessa Dianan henkilökohtainen puhevalmentaja Stewart Pearce kertoo, että Diana suunnitteli muuttavansa Yhdysvaltoihin yhdessä poikiensa prinssi Williamin ja prinssi Harryn kanssa.

Stewartin mukaan Dianan suhteen syventyessä Dodi Al-Fayediin, hän alkoi haaveilla muutosta Malibuun ja urasta Hollywoodissa. 

Näyttelijänuran sijaan Dianan haaveissa oli työskennellä kameroiden takana.

– Hänen mielessään kypsyi useita isoja projekteja, jotka saivat innoituksensa hänen saamista työtarjouksista. Yksi isoista mahdollisuuksista, johon hän halusi tarttua, oli tehdä dokumentteja kolmesta hyväntekeväisyyskohteesta. Hän suunnitteli viettävänsä paljon aikaa Hollywoodissa, Pearce väittää.

Prinsessa Dianalle tarjottiin aikanaan roolia Kevin Costnerin tähdittämän hittielokuvan Bodyguard (1992) jatko-osassa. Diana ei kuitenkaan ollut kiinnostunut näyttelemisestä.

– Ei, ei, ei. Siitä [näyttelemisestä] Diana ei ollut yhtään kiinnostunut, Pearce sanoo.

Myös Dianan hovimestari Paul Burrel kertoi vuonna 2007, että Diana halusi muuttaa Al-Fayedin luokse Malibuun. 

Prinsessa Diana seurusteli elokuvatuottajana tunnetun Dodi Al-Fayedin kanssa erottuaan prinssi Charlesista. Pariskunta sai surmansa auto-onnettomuudessa Pariisissa 31. elokuuta 1997. Diana oli kuollessaan 36-vuotias.

Onnettomuus tapahtui, kun humalassa ollut autonkuljettaja Henri Paul pakeni paparazzeja ajamalla ylinopeutta ja törmäsi betonipylvääseen tunnelissa. Autossa olleista selvisi hengissä ainoastaan Al-Fayedin henkivartija Trevor Rees-Jones. Hän oli ainoa, joka käytti turvavyötä onnettomuuden sattuessa.

Lue myös: Prinsessa Dianasta kertovan elokuvan traileri julki – Kristen Stewartin roolityöstä ollaan yksimielisiä

Lue myös: Prinssi Harry viimeisestä puhelustaan Diana-äitinsä kanssa: "Kadun sitä, että se oli niin lyhyt"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat