Kuva: AOP / Kimmo Brandt

Petra Olli halusi aina olla maailman paras - "Maailmanmestaruus ei ollut uskomaton suoritus"

24.10.2021 21:15 - Lauri Kujanpää

Petra Ollista julkaistiin vastikään elämäkertakirja, jossa käydään läpi koko maailmanmestaripainijan tarina.

Uransa päättäneestä painijasta Petra Ollista, 27, julkaistiin elämäkertakirja Petra Olli - Painija, jonka on kirjoittanut Mikko Kekäläinen. Kirja sisältää Tammi-kustantamon mukaan maailmanmestaripainijan koko tarinan juniorivuosista maailman huipulle ja urheilumaailmaa järkyttäneeseen äkkilopetukseen. 

-  Tämä on ollut hurja puristus ja projekti, ja sen eteen on tehty helvetin hyvää työtä, Olli kehuu Sadun Sunnutaivieras -ohjelmassa juontaja Satu Kotoselle. 

Olli halusi aina olla maailman paras ja töitä tehtiin sen mukaan. Korkean rutiinitason vuoksi saavutettu maailmanmestaruus ei tuntunut "uskomattomalta". 

- Tavoite oli olla maailman paras ja sen onnistuin saavuttamaan. Maailmanmestaruuden jälkeen paine alkoi ottaa enemmän kuin antaa. 

- Korkeat tavoitteet tuovat korkeita asioita. Ei ole väärin sanoa haluavansa olla maailman paras. En tarvitse mitään pöljää päivää siihen, että voitan, vaan minun rutiinitason pitää olla niin korkealla, että ei tarvitse jossitella. Maailmanmestaruuskaan ei ollut mikään "uskomaton suoritus", sillä tekeminen oli koko ajan vaaditulla tasolla. 

 Voit kuunnella Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmaa Podplaysta.

Petra Olli - Painija on nyt julkaistu Tammi-kustantamon kautta. 

Voice.fi, Iskelmä, Radio Nova ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Riossa painiva Petra Olli: "Iskelmä rauhoittaa ennen kilpailua"

Lue myös: Petra Ollille lähetettiin törkeä postikortti, jakoi kuvan somessa: "Istu toisen lesbon naamalle..."

Kilpailut

Uusimmat