Kuva: AOP

Anna: Näyttelijä Antti Luusuaniemen työtahti saa toisinaan sydämen oireilemaan: "Pelästyttivät totta kai"

12.01.2022 10:15 - Minttu Tikkanen

Antti Luusuaniemi tähtää seuraavaksi ulkomaille.

Näyttelijä Antti Luusuaniemi, 42, rientää monessa paikassa tehdessään hittiroolejaan muun muassa Sykkeessä ja Luottomiehessä ja niiden ohella pyörittäessään perustamaansa Red Carpet -elokuvafestivaalia. Hän kertoo Anna-lehden haastattelussa, että toisinaan kova työtahti on ajanut hänen sydämensä oireilemaan rytmihäiriöinä.

- Minulla on mielestäni hyvä stressinsietokyky, mutta jossain raja tulee vastaan. Kun töitä ja huolia on liikaa, sydän alkaa oireilla. Ensimmäisellä kerralla rytmi­häiriöt pelästyttivät, totta kai, näyttelijä kuvailee Annan haastattelussa.

Lääkärin ohje oli lepo. Luusuaniemi tietää, ettei asiaan pidä suhtautua liian kevyesti.

- Vaiva on kroonistuva, joten se kannattaa ottaa tosissaan, näyttelijä toteaa Annalle.

Kyltymätön kunnianhimo on ajanut Luusuaniemeä ensin teatterin lavoilta television ja elokuvan pariin ja myöhemmin myös ihan toisiin tehtäviin kuten oman elokuvafestivaalin perustamiseen. Seuraavakin suunnitelma on jo selvillä, Luusuaniemi kertoo haastattelussa tähtäävänsä ulkomaille. Hänellä on taustallaan jo pieniä rooleja ulkomaisissa tuotannoissa sekä yksi karvas pettymys vuosia sitten, kun hän haki pääroolia kansainvälisestä elokuvasta.

- Kun lopulta tuli tieto, että rooli oli mennyt toiselle, itkin varmaan tunnin. Sen verran tappio kirpaisi, etten koskaan edes katsonut valmista elokuvaa, hän muistelee samaisessa Annan haastattelussa.

Lue myös: Antti Luusuaniemi jätti tasaisen kuukausipalkan ja hyppäsi tuntemattomaan - "Meni 3 vuotta, että uskalsin"

Lue myös: Yksi hedelmälaji voi tutkimuksen mukaan vähentää sydänkohtauksen riskiä

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat