Kuva: AOP

Marja Hintikka löysi parisuhdeaikaa hauskan termin avulla - monet seuraajat samaistuvat julkaisuun

13.01.2022 19:14 - Lauri Kujanpää

Hintikan ja Ile Uusivuoren arki on kiireistä, mutta parisuhde aikaa on löytynyt Hintikan lanseeraman termin avulla.

Mediapersoonat Marja Hintikka, 43, ja Ile Uusivuori, 42, menivät naimisiin vuonna 2011 ja heillä on kolme yhteistä lasta. Kiireisen arjen keskelle Hintikka on lanseerannut, hieman pilke silmäkulmassa, parisuhdesekunti-termin, jonka tarkoituksena on löytää aikaa puolison kanssa. 

"Sillä viitataan elämäntilanteeseen (esim. sairastelun täyteinen, uneton pikkulapsivaihe!) jossa arjen loputtomat vaatimukset, ympäröivä härdelli, hoivaaminen ja kaiken alleen peittävä väsymys imaisevat päivät niin, että minuutinkin mittainen, keskeytymätön juttutuokio puolison kanssa tuntuu täydeltä mahdottomuudelta. Ja iltaisin nukahtaa piilarit päässä sohvannurkkaan", Hintikka kirjoittaa Instagram-sivullaan.

"Noina aikoina sanoin Ilelle vitsillä, että jos laitetaan tavoitteeksi vaikka sekunti parisuhdeaikaa päivässä, se ehkä saatetaan juuri ja juuri saavuttaa", Hintikka jatkaa.

Termin käyttöön ottaminen on auttanut, sillä aikaa on löytynyt.

"Nyt yhtäccii huomaan, että parisuhdesekunti on muuttunut parisuhdeminuuteiksi. Välillä jopa tunneiksi. Nämä kuvat ovat loman historialliselta kahdenkeskeiseltä laskutuokiolta, joka osoittaa, että kehitys todellakin kehittyy: meillä on lapsia, jotka pärjäävät hetken yksin jopa laskettelurinteessä. Ja viihtyvät muidenkin ihmisten seurassa", Hintikka sanoo ja viittaa suloisiin kuviin, joissa hän ja Uusivuori viettävät parisuhdeaikaa laskettelurinteessä. 

Monet Hintikan seuraajista samaistuvat julkaisuun.

"Haha, hyvä kuulla, että voi venyä minuuteiksi, me eletään just tota sekuntiaikaa", kirjoittaa eräs.

"Meille oli aikoinaan luksusta päästä kahestaan kauppaan ja syödä suklaapatukka salaa puoliksi ennen kuin tultiin kotiin takaisin", kommentoi toinen. 

Näet koko julkaisun alta tai tästä. 

Lue myös: Marja Hintikka ja Ile Uusivuori suloisessa kuvassa - parilla on romanttinen tapa viettää kesäiltoja

Lue myös: MTV: Ilkka Uusivuori muistelee Marja Hintikan järjestämää jättiyllätystä - "Minua huijattiin"

Kilpailut

Uusimmat