Kuva: AOP / Kimmo Brandt

Oletko huomannut Käärijän tatuoinnissa piilevän mokan? Oli vähällä mennä huomattavasti pahemmin pieleen

21.03.2023 22:15 - Iiro Myllymäki

Euroviisuedustajan rintaa koristaa Rammstein-tatuointi.

Käärijän koko haastattelun voi kuunnella alta tai Podplaysta tästä linkistä.

Suomen euroviisuedustaja Käärijän rintaa koristaa näyttävä tatuointi, joka oli selkeästi esillä myös miehen UMK-finaaliesityksessä. Käärijä kertoo Voice.fi:n haastattelussa, millainen tarina tatuoinnin taustalla on.

Tatuointi heijastelee Käärijän suurta Rammstein-fanitusta, sillä kyseessä on tatuointi saksalaisyhtyeen logosta.

- Olen hullu Rammstein-fani. Se on ainoita asioita, joita tällä maapallolla fanitan. Keulahahmo Till Lindemann on tyyppi, jota fanitan äärettömästi, Käärijä sanoo.

Käärijä, oikealta nimeltään Jere Pöyhönen, kertoo olleensa 18-vuotiaana Thaimaassa reissussa ”poikien kanssa”, kun hän päätti ottaa matkalla tatuoinnin. Hän oli jo jonkin aikaa pohtinut tatuoinnin ottamista rintaan. Thaimaassa hän alkoi toden teolla pohtia, mitä hän ihoonsa ikuistaisi.

- Selailin tatuointikuvia ja taisin laittaa Googleen ”Rammstein tattoo”. Sieltä tuli tämä tatuointi vastaan. Rakastuin siihen saman tien enkä miettinyt sekuntiakaan, Käärijä kertoo.

Kun nuorukainen meni ottamaan tatuointia, tatuoija meinasi laittaa kuvion ensin väärinpäin rintaan. Hänen ystävänsä huomasi asian ja tatuointi saatiin menemään oikein päin. Lopulta siihen jäi kuitenkin aivan toinen moka.

- Siitä puuttuu väliviiva tuolta alhaalta, Käärijä selventää.

Käärijän esiintymisasu paljastaa rutkasti ihoa ja myös Rammstein-tatuoinnin. (kuva: AOP / Kimmo Brandt)

Oikeassa logossa on toden totta alhaallakin viivaa halkova väli, mutta se puuttuu Käärijän tatuoinnista. Mies ei ole kuitenkaan moksiskaan tästä mokasta.

- Siitä sai kivan tarinan, ja olen oikein ylpeä tästä.

Tatuointi on usein hyvin esillä, sillä artistin tavaramerkki on esiintyä ilman paitaa. UMK:ssa hänelle tunnusomaiseksi tyyliksi on tullut vihreä muskelibolero, jossa hän esiintyi sekä Cha Cha Cha -kappaleen musiikkivideolla että kilpailuesityksessä. Myös tässä asussa tatuointi pääsee parrasvaloihin.

Rammsteinin logoa on nähty esimerkiksi bändin keikkalavasteissa. (kuva: AOP)

Käärijän Rammstein-fanitus on kuultavissa itse Cha Cha Cha -kappaleestakin. Käärijä on kertonut ottaneensa biisin raskaampiin osioihin suoria vaikutteita suosikkibändiltään. Kappaleen ovat tehneet Käärijän kanssa Aleksi Nurmi ja Johannes Naukkarinen.

Käärijä edustaa Suomea Liverpoolissa järjestettävissä Euroviisuissa. Mies kilpailee finaalipaikasta 9. toukokuuta, ja finaali järjestetään 13. toukokuuta. Suomi keikkuu tällä hetkellä vedonlyöjien voittajaveikkauksissa peräti toisella sijalla heti ennakkosuosikki Ruotsin jälkeen.

Koko haastattelun voi kuunnella artikkelin alusta tai Podplaysta. Haastattelussa Käärijä kertoo myös yksityiskohtaisesti UMK-esityksensä taustoista ja muun muassa siitä, miltä tuntuu saada seksiviestejä tuntemattomilta somessa.

Voice.fi, Podplay, Radio Nova, Iskelmä ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Käärijän rallienglanti on herättänyt huomiota - aikooko ottaa tulkin mukaan Euroviisuihin?

Lue myös: Käärijä paljastaa kolme suosikkiyhtyettään metallimusiikista

Lue myös: UMK-voittaja Käärijälle tipahtelee naisilta alastonkuvia somessa, kertoo mielipiteensä: "Se enemmän naurattaa"

Kilpailut

Uusimmat