Kuva: AOP

MTV: Käärijä kommentoi viisujen vaarallista läheltä piti -tilannetta - "Olisi todennäköisesti tyrmännyt"

17.05.2023 13:15 - Lauri Kujanpää

Käärijän finaaliesityksessa nähtiin yksi läheltä piti -tilanne. Artisti meinasi nimittäin törmätä mustaan vaijeriin.

Jättisuosioon noussut Käärijä sijoittui toiseksi Eurovision laulukilpailussa. Kilpailun voittanut Ruotsin Loreen sai Tattoo-kappaleellaan yhteensä 583 pistettä, kun taas Suomen kokonaispotti oli 526 pistettä. Suomi voitti yleisöäänestyksen yli sadan pisteen erolla Ruotsiin, mutta raatiäänissä Loreen puolestaan oli ylivoimainen

Käärijän finaaliesityksessa nähtiin yksi läheltä piti -tilanne. Artisti meinasi nimittäin törmätä mustaan vaijeriin, joka piti lavarakennelmaa pystyssä. Käärijä kertoo MTV:n Huomenta Suomi -ohjelman haastattelussa tilanteesta. Käärijä sanoo, että Suomessa tilanne oli käynyt muutaman kerran. 

- Siinä oli jätetty pieni ylläri meikäläiselle. Sitä ei kenenkään piikkiin voi laittaa, aina sattuu ja tapahtuu asioita. Ja tuolla kun Liverpoolissa treenattiin, sitä ei koskaan tapahtunut meidän treeneissä. Finaalissa sitten se vaijeri odotti siellä, Käärijä kertoo.

- Se oli Suomessa käynyt pari kertaa, niin jotenkin vaistomaisesti tajusin, että siinä se nyt taas möllöttää. En tiedä kuinka lähellä olin, kun tajusin sen, mutta sain väistettyä onneksi.

Jos vaijeri olisi osunut Käärijää kasvoihin, olisivat seuraukset voineet olla hyvin ikävät.

- Sitten se olisi todennäköisesti tyrmännyt mut siihen. Mutta sitten olisi jatkettu matkaa, ja siitähän olisi saatu taas hauska tarina, Käärijä sanoo MTV:lle. 

Näet Käärijän esityksen finaalissa alta tai tästä.

Somessa myrskyää

Sosiaalisessa mediassa on suunnattu paljon kritiikkiä Euroviisujen pistesysteemille, jossa eri maiden raadeilla on 50 prosentin painoarvo. Monet ovat pitäneet epäreiluna, että yleisön suurin suosikki ei vienyt voittopystiä, ja somessa on oltu jopa raivoissaan tästä. Loreenin voittopäivityksissä monet kommentit toitottavat sitä, että Suomi oli oikea voittaja.

Käärijä ei kuitenkaan halua alkaa suomimaan raateja.

- Säännöt ovat säännöt. Mennään niillä, mitä on. Ei auta mussuttaa tai soittaa suuta. Harmittaa totta kai, mutta tämä on pelin henki, Käärijä kommentoi Voice.fi:n haastattelussa. 

Lue myös: Raadit veivät Suomelta euroviisuvoiton, nyt Käärijä kommentoi yleisön raivostuttanutta seikkaa: "Harmittaa totta kai"

Lue myös: Käärijä on "150-varma" voitostaan juuri ennen euroviisufinaalia - "Palataan Suomeen torille!"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat