Kuva: MTV

MTV:lle siirtynyt SuomiLOVE on nyt LOVE - uudet juontajat julkistettiin

05.09.2023 12:15 - Sanni Seppä

Musiikkiohjelma SuomiLOVE

Ylellä aiemmin esitetty musiikkiohjelma SuomiLOVE on nyt siirtynyt MTV3-kanavan puolelle. MTV tiedottaa, että ohjelma tulee jatkossa kulkemaan nimellä LOVE.

Ohjelmassa kuullaan merkityksellisiä tarinoita ja niihin liittyviä kappaleita eturivin artistien esittäminä. Ohjelmassa tavalliset ihmiset ympäri Suomen yllättävät rakkaimpansa liikuttavilla ja tunteellisilla musiikkiesityksillä luoden heille ainutlaatuisen ja unohtumattoman hetken. 

Uuden nimen lisäksi ohjelma on saanut nyt myös uudet juontajat. Ohjelmaa juontavat jatkossa Susani Mahadura ja Ernest Lawson. Ohjelmaa ovat aiemmin Ylellä juontaneet Mikko Kuustonen, Jannika B, Marja Hintikka, Ilkka Villi, Jenni Pääskysaari, Mikko Leppilampi ja Susanna Laine.

”LOVEssa mukanaolo on unelmien täyttymys. LOVE on rakkauden ja toivon täyteinen ohjelma ja sellaista juuri nyt tarvitaan. On kunniatehtävä päästä tekemään tätä ohjelmaa, ja vieläpä Ernestin kanssa”, Mahadura kertoo tiedotteessa.

”Mukana on ihania ihmisiä, hienoja tarinoita ja eturivin artisteja! Eivätkä yllätettävät osaa aavistaakaan mitä kaikkea heitä varten on suunniteltu”, Lawson puolestaan kuvailee.

LOVE esitetään MTV:n alustoilla ja kanavilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Lue myös: Frendit-ohjaaja paljastaa, kenen näyttelijän kanssa hänellä oli vaikeuksia työskennellä - "Hän oli kiva, muttei erityisen hauska"

Lue myös: Kuolleet lehdet -elokuvalle sataa tunnustuksia

Lue myös: Katastrofi iskee pikkukaupunkiin - Peter Franzén tekee yhden päärooleista kansainvälisessä uutuuselokuvassa

Kilpailut

Uusimmat