Kuva: Nelonen / Jukka Alasaari

Sanni ja Arttu Wiskari ovat The Voice of Finlandin uudet tähtivalmentajat

12.10.2023 11:15 - Sanni Seppä

Maija Vilkkumaa ja Elastinen jatkavat tuttuun tapaan tähtivalmentajina.

The Voice of Finlandin tulevan kauden uudet tähtivalmentajat on nyt julkistettu. Tähtivalmentajina jatkavat Maija Vilkkumaa ja Elastinen, mutta punaisilla tuoleilla nähdään myös kaksi uutta tähtivalmentajaa: Sanni ja Arttu Wiskari. Ohjelman 13. kautta juontavat Heikki Paasonen ja Jaana Pelkonen.

Sanni kertoo Nelosen tiedotteessa olevansa todella iloinen uudesta pestistään. Aikaisemmin hän on päässyt kokemaan The Voice of Finlandin apuvalmentajan roolissa 11. kaudella vuonna 2022.

"Aloitan pestini The Voice of Finlandin valmentajana niin fiiliksissä, että lasken päiviä kuvausten alkuun. Olen jo pidempään miettinyt, että jonain päivänä olisi hienoa päästä istumaan punaiseen tuoliin etsimään, löytämään ja valmentamaan uusia artisteja musiikkialalle. Kun minua kysyttiin mukaan, vastasin sekunneissa isoilla kirjaimilla myöntävästi. Kun tapasimme uudella valmentajakokoonpanolla ensimmäisen kerran, en muista, milloin olisin viimeksi nauranut niin antaumuksella. Uskon, että tästä tulee huikea kausi", artisti iloitsee.

Sannin haluaa tutustua kilpailijoihin kokonaisvaltaisesti ja kiinnittää huomiota muuhunkin kuin pelkkään laulutaitoon.

"Kiinnitän huomiota laulutaidon lisäksi tulkintaan ja tarinankerrontaan sekä siihen, välittyykö tunne vai ei. Koen, että laulajan ei tarvitse olla virheetön välittääkseen tunnetta tai liikuttaakseen jotain ihmisten sydämissä. Haen persoonallisia tyyppejä, jotka uskaltavat olla näkyvästi omia itsejään ja sitä myötä koskettamaan minua ja Suomen kansaa."

(kuva: Nelonen / Jukka Alasaari)

Wiskarille tähtivalmentajan pesti ei ole täysin uusi juttu, sillä on toiminut tähtivalmentajana The Voice Kids - ohjelmassa vuonna 2014. Wiskari haluaa kiinnittää ohjelmassa huomiota etenkin persoonallisiin laulajiin.

"Formaatti on sinällään tuttu. Ehkä nyt uskallan ottaa kaikesta kaiken irti hieman vapaammin, koska emme työskentele lasten kanssa – paitsi tietysti Elastisen kanssa", muusikko vitsailee.

"Ääni ei ole kaikki kaikessa vaan se kokonaissaundi. Se jokin, joka saa minut miettimään, että en ole koskaan kuullut mitään vastaavaa. Toivon rohkeita biisivalintoja, joiden ei aina tarvitse olla niitä kaikista vaikeimpia kappaleita."

(kuva: Nelonen / Jukka Alasaari)

The Voice of Finland alkaa Nelosella ja Ruudussa tammikuussa.

Lue myös: The Voice of Finland -ohjelmassa odottamaton käänne: Heikki Paasonen saa juontoparin

Lue myös: Yllätyskäänne The Voice of Finland -ohjelmassa - kolme tähtivalmentajaa lopettaa

Lue myös: He ovat Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudet avioparit

Kilpailut

Uusimmat