Kuva: Henri Juvonen

Iskelmä Festivaalit Porissa ja Himoksella keräsivät ennätysyleisön

01.07.2024 10:15 - Sanni Seppä

Tapahtuma keräsi kymmeniätuhansia kävijöitä molemmilla paikkakunnilla.

Viime viikonloppuna järjestetyt Iskelmä Festivaalit Himoksella ja Porissa keräsivät ennätysyleisön. Himoksen kolmen päivän festareilla ja keskiviikon etkoilla yleisöä oli yhteensä 25 000. Porin kahden päivän festivaalit puolestaan myytiin loppuun ja tapahtuma keräsi ennätykselliset 18 000 kävijää. 

Festareilla esiintyivät muun muassa Vesterinen Yhtyeineen, Kuumaa, Kaija Koo, Eppu Normaali ja Behm. Iskelmä Festivaalit järjestettiin Porissa neljättä kertaa. Porin tapahtuma on onnistunut keräämään lähes kaksinkertaisen määrän kävijöitä verrattuna sen alkuvuosiin. Näin ollen aluetta on pitänyt joka vuosi hieman laajentaa.

”Pori on kasvanut vuosi vuodelta ja festivaali on otettu erittäin lämpimästi vastaan. Tapahtumassa oli paikalla jälleen ennätysyleisö, joka nautti upeista esiintymisistä, alueen palveluista ja Kirjurinluodon ainutlaatuisesta miljööstä”, kommentoi Head of Production Anniina Havukainen ProPromotionin tiedotteessa.

Himoksella tapahtuma järjestettiin puolestaan jo 15. kertaa.

”Henkilökuntamme kohtaa Himoksella vuosi toisensa jälkeen tuttuja kasvoja asiakkaissa ja on ilo seurata esimerkiksi karavaanialueella ihmisten lämpimiä jälleennäkemisiä. Himokselle tullaan viihtymään kauniiseen järvimaisemaan ja nauttimaan leppoisista festivaalipäivistä”, sanoo tuotantopäällikkö Laura Väli-Torala.

Tapahtuma järjestetään ensi vuonna Himoksella 26.-28.6.2025 ja Porissa 27.-28.6.2025. Blind Bird -liput tulevat myyntiin tänään 1. heinäkuuta klo 9.00. Liput myy Tiketti ja Lippu.fi.

Lue myös: Behm nappasi eniten voittopystejä Iskelmä Gaalassa - katso lista kaikista voittajista

Lue myös: Bee on vuoden tulokas - Iskelmä Gaalan ensimmäiset palkinnot on jaettu

Lue myös: Olli Halosen maailma romahti, kun Satin Circus floppasi - "Olin 100 prosenttisen varma, että meistä tulee Coldplay"

Lähde: ProPromotion

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat