Ihmisille tarkoitetut herkut voivat aiheuttaa lemmikille esimerkiksi suolitukoksen tai myrkytyksen.
HSY vinkkaa, miten kesäkeittiön jätteet tulisi lajitella.
Grillistä syttyneet palot näkyvät myös LähiTapiolan vahinkotiedoissa.
Grillatessa kannattaa huomioida naapurit, jotta vältyttäisiin turhilta kiistoilta.
Lihan rinnalle kelpaavat grilliin myös kasvikset. Lue, millaisia vinkkejä suomalaiset huippukokit antavat vihannesten varalle.
Grillissä valmistuu monenlaista herkkua, kunhan käyttää mielikuvitusta.
Kesän aikana monet grillaavat jopa päivittäin, joten mikäli käytät hiiligrilliä, kannattaa grillihiilien monet kierrätystavat lukaista.
Grillaus on monen suomalaisen lempiharrastuksia näin kesällä. Olitpa sitten grillikonkari tai vasta-alkaja, kannattaa muutama yllättävä vinkki painaa mieleen.
Esimerkiksi salaattia voi grillata hyvillä mielen ja se myös maistuu herkulliselta.
Monelle grillauksesta tulee mieleen makkarat ja pihvit. Grilli on kuitenkin erinomainen väline valmistaa muun muassa maukkaita ja helppoja jälkiruokia.
Monen kotoa löytyy grilli, joka parhaimmillaan voi olla pitkäikäinen hyödyke. Kun grillin pitää kunnossa, se onkin parhaimmillaan hyvä henkivakuutus.
Grillaus on monen suomalaisen lempipuuhaa kesäisin. Grillissä syntyy kuitenkin makoisia eväitä niillekin, jotka haluavat tarkkailla linjojaan.
Kesä lähestyy jo kovaa vauhtia ja sen myötä monen suunnitelmissa on uudne grillin hankinta. Markkinoilta löytyy monenlaista vaihtoehtoa, joten ammattilaisten vinkit kannattaa lukea läpi.