Kuva: Fotolia

Nainen pudotti 60 kiloa painoa - rehellinen kirjoitus seurauksista koskettaa

07.02.2017 19:15 - Rea Haverinen - Luettu 2 208 kertaa

Aina pelkkä painon pudottaminen ei riitä elämän suunnan ja oman itsetunnon parantamiseksi.

Amerikkalaisen naisen rohkea tilitys painonpudotuksen jättämästä ylimääräisestä ihosta ja sen aiheuttamasta masennuksesta koskettaa Instagramissa. Nainen on julkaissut itsestään kuvan ennen ja jälkeen ylimääräistä ihoa poistaneen leikkauksen ja muistuttaakin kirjoituksessaan ihmisen pystyvän lähes mihin tahansa, kunhan tahdonvoimaa vain on riittävästi. 

Suomensimme kirjoituksen alle. 

"Yli 60 kilon painonpudotus jätti kehooni paljon ylimääräistä ihoa. Painonpudotuksestani on aikaa jo yli kymmenen vuotta. Ihoni häiritsi minua tuon ajan jälkeen päivittäin. Voisinpa sanoa, että ei häirinnyt. Joka ikinen päivä se kuitenkin masensi minua ja harmitti minua. Tuntui, kuin ylimääräinen iho olisi ollut ankkuri, joka veti minua alaspäin. Ja se oli ankkuri, jonka olin valmis leikkaamaan irti. 

15 viikkoa sitten menin leikkaukseen, jossa ylimääräinen iho leikattiin pois. Ja olen siitä todella kiitollinen. Kyseessä oli ovi, jonka olin ehdottomasti valmis sulkemaan. 

Tiedän, että kaikki ihmiset eivät voi ymmärtää tätä. He eivät voi ymmärtää, miten joku voi päästää itsensä näin isoksi. He eivät voi ymmärtää, miten joku voi pudottaa niin paljon painoa. He eivät voi ymmärtää, kuinka vaikea ylimääräistä ihoa on kantaa mukanaan. Ja kuinka he voisivatkaan, kun eivät ole itse kokeneet asiaa. 

Mutta uskon, että suurin osa ihmisistä tietää, miltä tuntuu olla jumissa, vankina ja tuntea itsensä masentuneeksi. Ja siltä minun ylimääräinen ihoni minulle tuntui. Ja nyt tunnen oloni niin vapaaksi. Tiesin, että pystyisin laihduttamaan ja tiesin, että pystyisin tuntemaan oloni vielä hyväksi kehossani. En tiennyt täysin, miten tekisin sen, mutta uskoin siihen silti. 

Tavoitelkaa unelmianne - me pystymme ihmeellisiin asioihin, kun haluamme niitä tarpeeksi!"

Katso kuva alta. Jos se ei näy, katso se tästä

Lue myös: Poikaystävä dumppasi rantalomalla - tyttö laihdutti 44 kiloa kostaakseen

Lue myös: 10 harhaluuloa laihduttamisesta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat