Juha Tapio sai tietää Iskelmä Pro -voitosta takahuoneessa - yllättynyt reaktio tallentui videolle

19.02.2015 14:05 - Rea Tallgren

Juha Tapio ei tiennyt ollenkaan, että hän tulisi pokkaamaan Pro Iskelmä -palkinnon Iskelmä Gaalassa maanantaina 16.2. Mies kuuli voitosta pukuhuoneessa olevan television välityksellä. Hänen yllättynyt reaktionsa tallentui videolle.

Tampere-talolla maanantaina 16.2. järjestetyssä Iskelmä Gaalassa sattui hauska hetki, joka tallentui videolle. Juha Tapio kuunteli Pro Iskelmä -palkinnon antamisperusteluja televisiosta takahuoneessa istuen. Takahuoneessa hänen kanssaan oli räppäri Elastinen.

- Pro Iskelmä -palkinnon 2015 voittaja on laulaja ja lauluntekijä, joka edustaa nykyiskelmää parhaimmillaan. Artistin neljä edellistä albumia ovat myyneet vähintäänkin platinaa. Hänen kynästään on riittänyt hittejä myös muille suomalaisille artisteille..., kerrottiin perusteluissa muun muassa.

Elastinen huomasi jossain vaiheessa kameran ja taisi arvata, missä mennään. Juha Tapio sen sijaan tuijotti televisiota keskittyneenä loppuun asti - kunnes kuuli oman nimensä.

Hänen yllättynyt reaktionsa tallentui videolle.

- Oho? mies totesi, pomppasi pystyyn ja lähti juoksemaan kohti lavaa palkintoa noutaakseen.

Artisti muisti myös mainita kiitospuhessaan, että palkinto tuli täytenä yllätyksenä.

- Kieroja nämä Iskelmän tyypit. Yleensä vähän ennen palkintoa vinkataan, että nyt kannattaa mennä lähelle lavaa. Mutta nyt olin tuolla takahuoneessa, eikä kukaan sanonut minulle yhtään mitään. Televisiosta kuulin, että sain palkinnon.

Katso takahuoneessa kuvattu video siitä, kun Juha Tapio sai tietää voitostaan, yltä.

Kilpailut

Uusimmat