Kuva: Shutterstock

Etäsuhteessa elävä Petra sai rakkaaltaan elämänsä yllätyksen: 'Kun näin sen, aloin itkeä'

14.05.2020 17:00 - Reija Saarinen

Petra ja Danny ovat olleet kaukosuhteessa jo liki kolme vuotta. Kilometreistä huolimatta romantiikkaa riittää, jopa näin korona-aikaan.

Suomalainen Petra on ollut brittiläisen Dannyn kanssa kaukosuhteessa kohta jo kolmen vuoden ajan. Ammatiltaan Danny on muusikko, joten yleensä yhteistä aikaa on saatu järjestettyä hyvin niin, että taukoja tapaamisten välillä ei ole ollut muutamaa viikkoa pidempään.

Korona muutti tietenkin myös Petran ja Dannyn suunnitelmia. Rajat suljettiin ja rakastavaisten tapaamisista tuli mahdottomia. 

- Emme ole nähneet toisiamme nyt yli kahteen kuukauteen. Liput Suomesta Englantiin on kesälle hankittu, mutta vielä on epäselvää, että pääseekö maahan silloinkaan. Ainakin kuukausi menee, ennen kuin voimme taas olla yhdessä. Se on aika pitkä aika. Neljäsosa koko vuodesta. Ikävä on valtava, Petra kertoo Voice.fi:lle.

Jokainen voi kuvitella tilanteen, jossa omaa rakastaan ei näe kuukausiin. Erityinen aika aiheuttaa suhteelle helposti lisäpaineita. Niin kävi myös Petran ja Dannyn kohdalla.

- Tunnelma on turhautumisen vuoksi tippunut välillä hyytäväksi, eikä ikäviltä sanoiltakaan ole vältytty. Kiukuteltu on puolin ja toisin. Turhautumista on tullut esimerkiksi töistä. Danny on tällä hetkellä ilman töitä, itselläni arki on jatkunut töiden suhteen normaalisti. Se aiheuttaa epätasapainoa ja turhautumista. 

Danny on kuitenkin paikannut keikkojen mukanaan tuomaa tyhjiötä tekemällä musiikkia. Hän pyysi rakkaaltaan apua eräänlaisen peitetarinan turvin. 

- Hän soitti minulle ja kertoi tekevänsä kappaletta rakkauslukoista. Yksi sellainen rakkauslukkoja sisältävä silta on ihan kotini lähellä. Hän pyysi minua menemään sinne ja ottamaan hänelle kuvia lukoista, joissa on jokin kaunis lause, Petra kertoo.

Petra teki työtä käskettyä. Hän käveli sillalle ja alkoi käydä lukkoja läpi yksi kerrallaan. Yllättäen eteen tulikin lukko, joka oli tarkoitettu hänelle.

- Siinä oli lukko, jossa oli nimemme sekä kirjoitus superfuckinggreat. Kyseinen toteamus on sellainen, jonka hän minulle totesi ensimmäisillä treffeillämme. Hän sanoi silloin, you are super fucking great. Kun näin lukon, aloin itkeä. 

Petran mukaan tuossa hetkessä kaikki riidat ja muut erimielisyydet unohtuivat.

- Myöhemmin sain sitten kuulla, että tämä oli juonittu yhdessä ystävieni kanssa. Mies oli tilannut lukon, jonka ystäväni olivat sitten vieneet toivottuun paikkaan. Kukaan ei ole koskaan tehnyt minulle mitään näin kaunista ja pitkälle suunniteltua romantiikan elettä, Petra toteaa lopuksi. 

Kuvan lukosta sekä Petrasta ja Dannysta, näet alta. 

(kuva: Petra Piipari)

Lue myös: Miehen romanttiseksi tarkoitettu yllätys sai karun käänteen: 'Näky kuin murhapaikalta'

Lue myös: Katy Perryn ultraäänessä hauska yllätys, fanit repesivät: "Rakastan häntä jo nyt!"

Kilpailut

Uusimmat