Näin Simo Silmua kannustetaan - lue tsemppausviestit!

31.08.2012 07:16 - Antti Granlund

Iskelmä kertoi aikaisemmin tällä viikolla Yölinnun laulusolistin Simo Silmun hakeutuneen katkaisuhoitoon omasta aloitteestaan. Pyysimme kuuntelijoita kannustavie viestejä laulajalle - ja saimme niitä.

Yölinnun manageri Timo Niemi kertoi tiistaina yhtyeen muiden jäsenten, Silmun lähipiirin ja taustajoukkojen olevan huojentuneita päätöksestä ja tukevan laulajaa kaikin tavoin.

Myös kuuntelijat lähettivät suuren määrän viestejä Silmulle. Iskelmä toimittaa kaikki kannustusviestit laulajalle, kun tämä pääsee hoidosta takaisin esiintymään.

Voit lähettää yhä viestin Simolle täältä.

Näin Simoa kannustetaan

Sari: Paljon tsemppiä Simo!!! Vaikeuksien kautta, mutta kyllä elämä voittaa! Se se on mahtava palkinto! Pian pääset lavoille, sieltä saat voimaa kun saat tehdä rakastamaasi työtä! Yleisö odottaa sinua lämmöllä :)

Anssi: Hieno ja rohkea ratkaisu Simo! Toivon että hoito sujuu hyvin ja saadaan sinut takaisin pirteänä ja hyväkuntoisena! Innostuneena keikkoja ja konsertteja odotellen! Onnea jo etukäteen!

Terttu: Tsemppiä Simo , pystyt siihen. Sinua jo kaivataan lavoille !

Merja: "On elämä meri ja suuret sen aavat, toisistaan ystävät tukea saavat."Tsemppiä Simo! Olemme hengessä mukana!Kaikella ystävyydellä, Perhe Kilpeläinen

Lasse: Simolle tosiaa tsemppiä&Kaikkea Hyvää et laulut&keikat taas pääsee jatkumaan!!:) ;)

Jutta: Simo Silmu ja Yölintu ♥ ♥ upeita kipaleita eli tsemppii sulle ison halin kera että pääsette taas hemmottelemaan meitä kuuntelijoita mahtisbiiseillä!

Maija-Liisa: Kaikkea hyvää Simo! Päivä kerrallaan.

Raija: Hienoa Simo!! Ja paljon tsemppiä Sinulle. Ollaan kaivattu Silmun ääntä ja lauluja :))

Merja: Hienoa Simo! Teit rohkean aikuisen miehen ratkaisun, joka varmasti kantaa hedelmää tulevaisuudessa. Toivon sinulle kaikkein parasta. Haluan edelleenkin kuulla hienoa ääntäsi ja biisejä.

Petri: ‎"Tämäkin menee ohi"

Aino: Simo sinä voitat , muista pieni askel kerrallaan..

Armi: Hyvä Simo, noin pitää selkärankaisen miehen toimia. Älä anna viinan pilata hyvää uraasi, moni hyvä laulaja on mennyt sillä pialle. Semppiä, me fanit kaivataan sinua lavalla. Karaokessakin on mukava laulella sinun kappaleita. Nähdään:):)

Merja: Menneet kun pesty on pois kyynelin.... kaikkea hyvää tästä eteenpäin !! Voimia & jaksamista ja lavoille ja uutta musaa levyt on jo puhki soiteltu!!! Kyllä sä tästä selviit ♥

Marjo: Toivon sinulle Simo kaikkea hyvää ja toivon vielä joku päivä näkeväni laulamassa sen Simon johon niin kovasti tykästyin...

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat