Oletko samalla aallonpituudella rakkaasi kanssa? 10 merkkiä

30.06.2014 15:51 - Anna Hopi

Parisuhteen onni riippuu suuressa määrin siitä, pystyvätkö suhteen osapuolet kommunikoimaan keskenään. Kymmenen merkkiä kertoo hyvästä yhteydestä.

Muistat sen tunteen, kun tapasitte ja mietit ensimmäistä kertaa sitä, miten kaksi ihmistä voikaan kohdata näin onnekkaasti? Tunsit, että sovitte yhteen. Hengenheimolaisuudesta löytyy todisteita päivittäisessä yhdessäolossa, kun niitä vain osaa etsiä.

1. Tunnet olosi täydellisen kotoisaksi toisen ihmisen edessä - vaikka olisit alasti tai kaamean näköisenä 40 asteen kuumeessa.

2. Hyväksytte molemmat toistenne viat, eikä niistä enää väännetä jatkuvasti kättä.

3. Ette kaihda tunteidenne ilmaisua, vaan kerrot mielelläsi kelle tahansa, että rakastat, rakastat, rakastat Häntä!

4. Voitte kiistellä mielipiteistä ja kuunnella esimerkiksi erilaista musiikkia, mutta jaatte samat arvot elämässä.

5. Kun sinulla on huono päivä hän tietää niksit, joilla sinut saa piristettyä jälleen siksi upeaksi huumoriveikoksi, joka olet.

6. Kun olette yhdessä, annatte kaiken huomion toisillenne, ettekä jauha eksistä, ystävistä tai työasioista. Osaatte ottaa romanttista aikaa yhdessä.

7. Tuntuu lohdulliselta ja vahvistavalta lukita oma katse hänen katseeseensa missä tahansa. Myös kosketus tuo turvaa ja lämmön tunnetta.

8. Puolisosi puhuessa tiedät usein, mitä hän aikoo sanoa, mutta annat hänen silti kärsivällisesti puhua loppuun, koska arvostat häntä.

9. Teette mieluusti molemmat kompromisseja, koska tärkeintä ei ole missä ollaan ja mitä tehdään - vaan se, että ollaan yhdessä.

10. Seksi on välillänne enemmän kuin seksiä. Käytät mielelläsi adjektiiveja taivaallinen, ikimuistoinen ja elämää muuttava puhuessasi sänkypuuhistanne.

Lähde: Elite Daily.

Kilpailut

Uusimmat