"Kotkan lailla susta taistelen" - 10 periaatetta, joilla rakkautenne saa kestävät siivet

12.12.2014 14:57 - Elina Jokela

Haluatko kestävän liiton, jossa toimitte tiiminä vuosien ajan toisianne tukien?

Aaron Anderson kertoo Family Share-sivustolla, mitkä asiat sinun pitää tietää rakkaudesta, jotta se voi kestää vuosikymmeniä. Jannika B laulaa Šiva-kappaleessaan kestävästä suhteesta. "Kotkan lailla susta taistelen"  voi olla muutakin kuin kauniita lyriikoita, jos otat suhteesi tosissaan ja panostat siihen.

Jokainen on pettynyt rakkauteen ainakin kerran. Moni meistä katsoo kadehtien ihmisiä, joiden suhteet ovat onnistuneet. Niitäkin on, joiden rakkaus kestää päivästä ja vuodesta toiseen. Haasteita on eniten tunteen ylläpitämisessä - sitä varten on hyvä sisäistää 10 periaatetta.

1. Rakkaus ei toimi kuten pankkiautomaatti.

Pankit ovat kivoja. Voit tallettaa niihin rahaa ja summa pysyy tilillä niin kauan, kunnes nostat sen käyttöön. Rahasi jopa kasvaa korkoa... Rakkaus ei kuitenkaan toimi näin. Kun olet kerran päättänyt rakastaa toista ihmistä, tunnetta on hyvä ylläpitää ja sen eteen on tehtävä töitä.

2. Rakkaus ei ole leikkikalu.

Joskus erouhkaukset tulevat esille parisuhderiidan aikana. Tällaisissa tapauksissa manipuloidaan hylätyksitulemisen pelolla. Käytännöllä syntyy paljon vahinkoa. Jos et halua erota, älä edes vitsaile asialla.

3. Rakkaus ei ole vaihtokauppaa.

Vaikka annat rakkauttasi, se ei velvoita kumppaniasi mihinkään. Rakastat toista juuri sellaisena, kun hän on - et sitä, kuinka hän kohtelee sinua rakkautesi vuoksi.

4. Rakkaus ei ole satunnaista.

Jos rakastat toista ihmistä, rakastat häntä huolimatta siitä, millaisia tilanteita elämä tuo eteenne. Virheistä nalkuttaminen kannattaa jättää vähemmälle - jokainen yrittää kuitenkin parhaansa.

5. Rakkauden voi näyttää monella tapaa.

Voit yrittää miellyttää rakkauden kohdettasi kukilla, mutta kumppanisi ei ehkä pidä tästä. On monia tapoja tuntea olonsa rakastetuksi ja sinun tehtäväsi on selvittää, kuinka se tapahtuu oman kumppanisi kohdalla.

6. Romanttinen rakkaus ei ole kaikki, mitä tarvitset.

Rakkaus on mahtavaa, mutta on olemassa monenlaista rakkautta. On ystävyyssuhteita, romanttisia suhteita ja kaikkea siltä väliltä.Tarvitset kokemuksia muunkinlaisesta välittämisestä, koska yksi ihminen ei voi täyttää kaikkia tarpeitasi.

7. Rakkauden antaminen on tärkeämpää kuin rakastettuna oleminen.

Kaikki haluavat tuntea olevansa rakastettuja. Käytä aikasi mielummin rakkauden antamiseen, joka näyttää kumppanillesi, että välität. Huomaat pian, että antamalla koet itseasiassa rakkaudentunteen sisälläsi.

8. Jokainen rakastuminen ei johda avioliittoon.

Aina rakkauden jakaminen ei johda pidempiaikaiseen suhteeseen. Joskus jaatte hetken ja se on siinä. Tämä kokemus on yhtä arvokas kuin pitkä sitoutuminen toiseen ihmiseen. Voit oppia jotain tärkeää kohtaamaltasi ihmiseltä.

9. Rakkautta ei saa pidätellä.

Vaikka parisuhde olisi eron partaalla, rakkautta ei kannata pidätellä. On sinun valintasi, rakastatko toista ja koet tämän tunteen sisälläsi vai et. Älä siis sulje sydäntäsi. Ero voi olla kuinka kipeä tahansa ja voit silti rakastaa toista, vaikka tunne muuttaisikin muotoaan.

10. Voit aina näyttää rakkautesi.

Eniten ihminen katuu tekemättä jääneitä asioita. Sanoja, joita ei sanottu. Tunteita, joita ei tunnustettu ääneen. Oman rakkauden voi aina näyttää - elät tuolloin aidosti omana itsenäsi. Moni rakastaa ex-puolisoaan eronkin jälkeen, ja se on ihan ok. Rakkaus tuo kauneutta ja iloa maailmaan sekä sinulle. Sinä voit luoda rakkautta lähipiiriisi näyttämällä tunteitasi.

Lähde: Family Share


Lue täältä deittailun varoitusmerkeistä.

Kilpailut

Uusimmat