Onko sinussa aitoa naisvoimaa? 7 asiaa, joista tiedät

31.01.2015 08:34 - Anna Hopi

Tunnemme kaikki naisia, jotka uhkuvat säteilyä ja voimaa. Tärkeät faktat kertovat omaatko sinä feminiinistä poweria.

1. Olet avoin ja haluat selvittää kaikki hämärät asiat. Se vaikuttaa positiivisesti ihmissuhteisiisi ja herättää luottamusta.

2. Olet rehellisesti upea, etkä myöskään yritä himmentää toisten loistoa. Tunnet olosi oman elämäsi supernaiseksi, ja sinulla on paljon annettavaa.

3. Et hyväksy pätkääkään kiusaamista ja jos jotakuta kohdellaan huonosti, sisäinen leijonasi herää. Et ota muilta vastaan huonoa käytöstä, vaan pistät sille pisteen samantien.

4. Olet ystävällinen muille naisille, etkä anna kateuden tunteiden rikkoa välejä. Et puhu selän takana pahaa tai juoruile ystävättäristäsi tai työtovereistasi.

5. Et halua katsoa TV:stä ohjelmaa, jossa naiset haukkuvat toisia naisia. Et myöskään siedä uutisia, joissa ruoditaan naiseutta repivällä tavalla.

6. Jos ystävättäresi tai muu tuntemasi nainen menestyy, olet hänestä ylpeä. Kateus tulee ilmi, kun lasket toisten siunauksia, etkä keskity omiisi. Osaat keskittyä omaan elämääsi, siispä olet varsin onnellinen.

7. Osaat levätä, kun on sen aika. Hemmottelet itseäsi ja annat itsellesi aikaa hengitellä ja vain olla. Tiedät, että siten saat naiseutesi kukoistamaan.

Lähde: Huffington Post.

 

Tietyistä asioista tiedät, oletko henkisesti vahva ihminen tai löytyykö lähipiiristäsi sellaisia ihmisiä. Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat