Kuva: Mikko Räsänen

Tanssii tähtien kanssa on muuttanut Kirsi Alm-Siiraa: "Minun on normaalisti vaikea olla herkkä"

19.04.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

TTK:n finaalissa kilpaileva Kirsi Alm-Siira on yllättynyt siitä, miten avoimiin keskusteluihin hän on tempautunut kilpakumppaniensa kanssa kauden aikana.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kymmenes kausi huipentuu tämän viikon sunnuntaina kaksiosaisen finaalin toiseen osaan. Finaalipareina nähdään uutisankkuri Kirsi Alm-Siira ja tanssipari Marko Keränen sekä näyttelijä Anna-Maija Tuokko ja hänen tanssinopettajansa Matti Puro.

Voice.fi haastatteli Alm-Siiraa ja Kerästä finaaliviikon alussa. Nainen kertoi yllättyneensä kilpailussa siitä, miten läheisiksi välit ovat kilpailijoiden kesken tulleet. Alm-Siira uskookin, että hänelle jää ohjelmasta hyviä ystäviä. Erityisen läheiset välit hänelle on tullut Anna-Maija Tuokon ja Eevi Teittisen kanssa.

Alm-Siira on yllättynyt myös siitä, millaisia puolia hän on löytänyt itsestään kilpailun myötä.

- Minun on normaalisti vaikea olla herkkä. Kilpailun aikana olen kuitenkin saattanut puhua muiden kilpailijoiden kanssa tosi avoimesti asioista, joista minun on vaikea puhua kenellekään. Saatan yhtäkkiä puhua ihmissuhteista tai joistain lapsuuden jutuista, Alm-Siira kertoo.

Kirsi Alm-Siira ja Marko Keränen tanssin pyörteissä. (kuva: AOP)

Kuin rippileiri

Alm-Siira uskoo, että uuden herkkyyden ja avoimuuden löytyminen johtuu koko Tanssii tähtien kanssa -kokemuksen erityisyydestä. Kun kaikki ovat itselleen erikoisessa tilanteessa, on tavallista helpompi avautua muille. Alm-Siira vertaa kokemusta rippileiriin.

Nainen ei osaa sanoa, onko Tanssii tähtien kanssa muuttanut häntä pysyvästi herkemmäksi ja avoimemmaksi ihmiseksi.

- Aika näyttää. Jos minusta jotain negatiivista sanotaan, niin se on se, että käytökseni muistuttaa vaitonaisen suomalaisen miehen käytöstä. Ehkä tämä on ollut terapiamatka avoimempaan tunteiden ilmaisuun.

Lue myös: Dramaattinen TTK-lähetys: Kaikki muut jähmettyivät - yleisössä ollut suosikkijuontaja antoi ensiapua

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat