Kuva: Senja Rapila

Seura: Sami Hedbergille ja Saija Tuupaselle on ehdotettu yhteistyötä

13.06.2020 15:15 - Lauri Kujanpää

Hedberg hurmasi laulutaidoillaan Masked Singer Suomi -ohjelmassa.

Koomikko Sami Hedberg, 39, hurmasi Masked Singer Suomi -ohjelmassa ja monelle katsojalle tuli yllätyksenä Hedbergin komeat laulutaidot.

Sami Hedbergin avopuoliso, iskelmälaulaja Saija Tuupanen, 38, on kertonut Seura-lehdelle, että on ylpeä miehestään.

- Sami saattoi laulaa minulle kotona jotain ja olen ollut myös hänen Comedians-bändinsä muutamalla keikoilla. Olen niin ylpeä, että Sami lähti Masked Singeriin mukaan ja eri tyylillä kuin aiemmin, siinä ei tarvittu huumoria. Hän on oikeasti taitava laulaja. Se oli tosi hieno juttu, ihan mieletön! Tuupanen kehuu.

Tuupanen myös paljastaa haastattelussa, että pariskunnalle on ehdotettu yhteissinglen julkaisemista. Vielä ei kuitenkaan tiedetä, nähdäänkö yhteistyötä esimerkiksi tänä vuonna.

Korona-aika

Koronapandemia on tyhjentänyt sekä Hedbergin että Tuupasen esiintymiskalenteria. Tuupanen saattoi ennen tehdä lomallakin töitä ja on kertonut kärsineensä uupumuksesta. Tuupanen sanoo Seuralle, että hän saattaa elää nyt elämänsä parasta aikaa.

- Elämään on löytynyt tasapaino. Vaikka olin juuri lomalla ennen koronaa, loma oli yhtä suorittamista. Vasta korona on todella pysäyttänyt. Tuntuu, että elän nyt parasta aikaa! Luin että 40 on uusi 20. Kun ikää tulee lisää, kiinnitän entistä enemmän huomiota hyvinvointiin. Olen oppinut armollisemmaksi itseäni kohtaan.

Lue myös: Sami Hedberg yllättyi itsekin yhdestä Masked Singer -laulusuorituksestaan: "Iso haaste"

Lue myös: Sami Hedberg onnitteli Saija-rakastaan - kesäinen rakkauskuva keräsi tuhansia tykkäyksiä

Lähde ja koko haastattelu: Seura

Kilpailut

Uusimmat