Kuva: Mikko Räsänen

Santa Cruz kiertueelle Pohjois-Amerikkaan

16.02.2015 09:30 - Eeva Rajala

Ensin on luvassa pari keikkaa Suomessa sekä Euroopan-kiertue.

Helsinkiläinen Santa Cruz -yhtye lähtee toukokuun alussa Pohjois-Amerikan-kiertueelle. Kiertue toteutetaan ruotsalaisen Amaranthen kanssa, joka on mukana myös Santa Cruzin Euroopan-kiertueella.

Santa Cruz julkaisee omaa nimeään kantavan kakkosalbuminsa 6. maaliskuuta. Albumilta on juuri julkaistu kolmas single My Remedy. Vielä tällä viikolla yhtyeellä on pari keikkaa Tampereella, mutta albumin julkaisun jälkeen Santa Cruz suuntaa Euroopan-kiertueelle, joka päättyy 9. huhtikuuta. Sitten on luvassa parin viikon loma, ja Pohjois-Amerikan-kiertue käynnistyy New Yorkista 13. toukokuuta.

- Sanat ei riitä kuvailemaan sitä, miltä tuntuu lähteä kiertämään kunnolla ensimmäistä kertaa Amerikkaa. Tähän ollaan jätkien kanssa pyritty ja yks unelma toteutuu! Lähetään nöyränä ottamaan skene haltuun! Mahtavaa, että rundi alkaa New Yorkista ja päättyy Los Angelesiin ja pääsemme ensimmäistä kertaa mm. Seattleen ja San Franciscoon. Vastaanotto joulukuussa oli sen verran innostunutta, että odotamme kiertueelta erittäin paljon, Santa Cruzin Arttu "Archie" Kuosmanen kertoo.

Kilpailut

Uusimmat