Ravitsemusasiantuntija Paula Heinonen peräänkuuluttaa haluttomuuden hoidossa kokonaisvaltaista inventaariota elämäntapoihin ja ruokailutottumuksiin.
Vielä 1980-luvulla ravinto oli erilaista kuin 2010-luvulla.
Pitkäkestoinen huuliherpes voi johtua muun muassa ravintoaineiden puutoksesta tai stressistä.
Laktoosi-intoleranssi on varsin yleinen vaiva suomalaisilla - jokainen tuntee jonkun, jolle maito on ongelma. On omanlaistaan hupia yrittää vältellä maitotuotteita, kun monesti ruoat ja kakut tehdään tavallisesta maidosta.
Suolisto on joko terveyden kehto tai sairauden tyyssija, toteaa Iskelmän Terveyden Avaimet -ohjelman asiantuntija Paula Heinonen.
Terveyden avaimet -ohjelman asiantuntija Paula Heinonen kertoo muun muassa, mihin isien kannattaa kiinnittää huomiota ruokailussaan.
Terveyden avaimet -ohjelman asiantuntija Paula Heinonen ei syöttäisi pienille lapsille kauppojen lastenruokavalmisteita.
Funktionaalisen lääketieteen asiantuntija ja kouluttaja Paula Heinonen neuvoo kurkkaamaan ainesosaluetteloon ennen ostopäätöksen tekemistä.
Harva tuntee kovinkaan hyvin aivojen välittäjäaineita, vaikka niillä on hyvinvointimme kannalta erittäin tärkeitä tehtäviä.
Terveyden tukipilareissa on käsitelty muun muassa paistamiseen soveltuvia rasvoja. Paula Heinosen mukaan rypsiöljyä ei pitäisi lämmittää missään tilanteessa.
Terveyden tukipilareissa keskusteltiin sunnuntaina ihmiselle haitallisista ruoka-aineista. Asiantuntija Paula Heinonen kertoi olevansa järkyttynyt saamastaan kuuntelijakysymyksestä.
Monet suomalaiset lähtevät kesälomallaan etelän lämpöön. Terveyden tukipilarien Paula Heinonen listaa ne ruoansulatusta parantavat tuotteet, jotka kannattaa ottaa matkalle mukaan.
Tällä viikolla Terveyden tukipilareissa nousi esiin mielenkiintoinen kysymys ravintolisistä. Paula Heinonen on jyrkästi eri mieltä tutkimuksesta, jonka mukaan ravintolisät lisäävät kuolemanriskiä.  
Eilen Terveyden tukipilareissa listattiin sellaisia ruoka-aineita, jotka ovat katastrofaalisia aivoille. Tänään on vuorossa lista niistä ruoista, joita kannattaa syödä.  
Terveyden tukipilareiden lokakuun teemana on ollut aivot. Paula Heinonen listasi ne ruoka-aineet, joista on eniten haittaa aivoille.