Fitness-asiantuntijan kuva kerää kiitosta: "Paino on vain numero"

15.07.2016 11:30 - Senja Rapila

Vaikka lisääntynyt paino saattaa latistaa itsetuntoa, ei siihen kannata kiinnittää huomiota kuntoillessa.

Välillä saatamme unohtaa, että vaa'an numerolla ei ole oikeastaan mitään väliä. Jos on intoutunut treenaamaan, vaa'alla käymisen voisikin unohtaa hetkeksi, jos on tapana stressata sen lukemia. Paino nimittäin lähtee nousemaan, kun lihasmassa kasvaa.

Hollantilainen fitness-asiantuntija Yola on nyt muistuttanut Instagramissa kuvallaan, että paino on todellakin pelkkä numero. Vaikka painoa tulisi enemmän kuntoilun ohella, ei se tarkoita että olisi yhtään huonommassa kuvassa - päinvastoin.

"Kolme vuotta, kuusi kiloa ja uudet bikinit. Selailin puhelinta ja löysin tämän "vanhan", ei jännitetyn kuvan. Paino on vain numero", Yola kirjoittaa kuvansa alle.

Kuva on kerännyt tähän mennessä yli 12 500 tykkäystä. Osa naisista kiitteleee fitness-kaunotarta siitä, että hän uskalsi julkaista tällaisen kuvan. 

"Tarvitsemme lisää tällaista tosipuhetta ja vähemmän sitä, että pitää olla alle jonkun kokonumeron, että on naisen arvoinen!" eräs käyttäjä ylistää.

"Hyvä tietää. Ehdin jo panikoimaan, koska keräsin kilon lisää kahden viikon treenaamisen jälkeen", toinen käyttäjä kommentoi.

Syy tähän on se, että lihas painaa enemmän kuin rasva. Koska lihakset vievät vähemmän tilaa kropassa, paino voi nousta vaikka ulkoisesti näyttäisikin hoikemmalta.

Lue myös: Playboy-malli julkaisi törkeän kuntosalikuvan - sai aikaan raivon

Kilpailut

Uusimmat