Kuva: Shutterstock

Kun ystävyys muuttuukin rakkaudeksi – naiset kertovat omat kokemuksensa

30.06.2018 10:15 - Senja Rapila

Välillä täysin platoninen suhde voi muuttua rakkaudeksi, vaikka sitä ei itse tahtoisikaan.

Voit lukea Elite Daily -sivustolle kootut kertomukset alapuolelta.

”Ystävystyimme kahvilassa puhumalla sarjakuvista. Kuukausia myöhemmin tiesin jo, että hän on ihastunut minuun. Vietimme paljon aikaa yhdessä ja tiesimme kaiken toisistamme. Joimme itsemme humalaan ja harrastimme seksiä. Ajattelin ensin sen olevan virhe ja pyysin, jos voisimme jatkaa ystävinä. Jatkoimme ja hän sanoi, että haluaa pitää minut ystävänään, jos vaihtoehtona on minun menettämiseni. Homma jatkui samalla tavalla kuin aiemminkin: hain hänet töiden jälkeen hengailemaan kanssani, tekstailimme yömyöhään, juttelimme tunteja. Sitten jokin palanen loksahti paikalleen, kun olimme yhdessä autossa. Sanoin, että mehän deittailemme, eikä? Hän vastasi kyllä. Olemme menossa kahden viikon päästä naimisiin.”

”Deittailin hänen ystäväänsä, ja hän seurusteli minun ystäväni kanssa. Me molemmat petimme samoihin aikoihin kumppanejamme ja haimme lohtua ensin ystävyyden nimissä toisistamme. Nyt olemme olleet 12 vuotta yhdessä ja meillä on kolme mahtavaa poikaa.”

”Olen tuntenut hänet koko elämäni, koska äitimme ovat parhaita ystäviä. Olemme aina olleet ystäviä. Äitimme ovat vuosien aikana vihjailleet meistä mahdollisena pariskuntana, mikä on saanut meidät vain vielä kauemmas toisistamme. Kaikki muuttui kuitenkin, kun hän muutti minun kotikaupunkiini. Hän soitti minulle ja juttelimme tapahtumasta, mihin me molemmat olimme menossa. Näimme tapahtumassa ja päädyimme juttelemaan moneksi tunniksi. Yksi asia johti toiseen ja olemme tässä kaksi vuotta myöhemmin: vastanaineina. Emme kertoneet äideillemme asiasta ennen kuin olimme seurustelleet jo kolme kuukautta. Silloinkin he olivat saaneet sen ensin selville jonkun muun kautta, joka oli nähnyt meidät.”

”Olimme olleet ystäviä jo 16 vuoden ajan. Hän oli eroamassa vaimostaan ja itse olin päättänyt juuri pitkän suhteen. Tapasimme konsertissa ja kävimme lounaalla. Päädyimme juttelemaan siitä, kuinka olimme kuudentoista vuoden ajan olleet toistemme tukena aina. Halusimme molemmat lapsia, olimme olleet ystäviä ikuisuuden ja olimme aina olleet hyvä tiimi. Olemme olleet siitä lähtien erottamattomat.”

”Eräänä päivänä hän vain suuteli minua yllättäen. Emme koskaan katsoneet enää taaksepäin elämässämme.”

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Naiset paljastavat: Lause, joka saa heidät syttymään

Lue myös: Yleinen syy pilaa myös suomalaispariskuntien seksielämän - tiedosta ja vältä omalla kohdallasi

Kilpailut

Uusimmat