Kuva: Shutterstock

Nopea vatsalihastreeni onnistuu missä tahansa - yksinkertaiset ja helpot liikkeet takaavat tehon

11.02.2019 17:15 - Emmi Moilanen

Tämän treenin suorittamiseen et tarvitse apuvälineitä, vaan oman kehon paino riittää.

Kirjoitimme aiemmin personal trainerin vinkeistä koskien sitä, millä tavalla saat vatsarasvan palamaan myös kävelylenkeillä tehokkaasti. Pääset lukemaan artikkelin tästä.

Jos olet innostunut rasvanpolton lisäksi vatsalihasten treenaamisesta, kokeile nopeaa ja yksinkertaista treeniä, josta Popsugar-sivusto uutisoi.

Voit lukea vatsalihastreenin ohjeet alta.

Polvet ylös juoksu

Kuva: Shutterstock (kuva: Shutterstock)

Toteuta liike paikallaan juosten niin, että polvet nousevat vyötärösi tasolle. Kiinnitä huomiota myös siihen, että kätesi liikkuvat juoksemisen rytmissä, jotta myös ylävartalosi lämpenee. Tee 30 toistoa.

Vuorikiipeilijä

Kuva: Shutterstock (kuva: Shutterstock)

Aloita miestenpunnerrusasennosta ja varmista, että kätesi tulevat olkapäiden alle. Jaloissa paino tulee päkiöillesi. Toista kuvan mukaista liikettä niin, että jalat työskentelevät vuorotellen. Tee 30 toistoa.

Sivulankku jalan nostolla

Kuva: Shutterstock (kuva: Shutterstock)

Asetu kuvanmukaiseen asentoon ja varmista, että kyynärpääsi ja kyynärvarsi ovat tukevasti lattiaa vasten. Jännitä keskivartalosi, äläkä anna lantion valua liikkeen aikana kohti lattiaa. Tee kymmenen jalan nostoa ensin oikealle jalalle.

Tämän jälkeen asetu uudelleen lankkuasentoon, mutta tällä kertaa niin, että toinen kätesi osuu lattiaan. Toista kymmenen toistoa myös vasemmalle jalallesi.

Vatsarutistus

Kuva: Shutterstock (kuva: Shutterstock)

Asetu lattialle istumaan kuvan mukaiseen asentoon. Jännitä keskivartalosi ja tämän jälkeen suorista jalkasi – vedä napakasti liike takaisin aloitusasentoon. Tee 15 toistoa.

Lue myös: Jumittaako paino dieetillä ollessa? Rasvanpolttoa tehostavat treenit koottiin yhteen

Lue myös: 5 oikeasti hyvää tekosyytä jättää urheilutreeni välistä

Lue myös: Mitä enemmän hikoilee, sitä tehokkaampi treeni? Asiantuntija ottaa kantaa yleiseen uskomukseen

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat