Elviira Rahkia ja Atte Ollila uudet Turun Flikka ja Poika

22.09.2014 09:52 - Marianne Holmström

Turku on saanut uudet edustusnuoret, kun Elviira Rahkia ja Atte Ollila julistettiin uudeksi Turun Flikaksi ja Pojaksi eilen Turun päivänä Heikinmarkkinoilla.

Elviira Rahkia on abiturientti Turun klassillisessa lukiossa. Pahaniemessä asuva, 18-vuotias Elviira harrastaa tanssia ja hallitustoimintaa. Atte Ollila on 16-vuotias ja hän asuu Portsassa. Uusi Turun Poika opiskelee Turun ammatti-instituutin Peltolan koulutalossa autoasentajaksi. Hän harrastaa rullalautailua ja musiikkia. Turkuseuran puheenjohtaja Markku Monnonen julkisti Turun Flikka ja Poika -kilpailun tuloksen Turun kauppatorilla SPR:n Turun osaston Heikinmarkkinoilla eilen Turun päivänä.

Turun Flikan ja Pojan nimeää Turkuseura yleisöäänestyksen perusteella. Kilpailussa annettiin ääniä tänä vuonna yhteensä 1651 kappaletta. Mukana oli neljä tyttö- ja kolme poikafinalistia.

Elviira Rahkia ja Atte Ollila ovat Turun 27:nnet edustusnuoret. He edustavat turkulaista nuorisoa vuoden ajan, seuraavaan Turun päivään saakka. Flikka ja Poika ovat Turun kaupungin, paikallisen yritysmaailman sekä yhdistysten ja muiden yhteisöjen käytettävissä erilaisiin juonto- ja edustustehtäviin.

Kilpailut

Uusimmat