Kuva: Tommi Penttinen/Yle

Ylen uudessa seurantarealityssa sukelletaan maaseudulla asuvien parikymppisten elämään

16.10.2023 22:15 - Sanni Seppä

SAVOlife ilmestyy marraskuussa.

Suonenjoella tapahtuu – ainakin Eemilin, Lindan, Kiian ja Waltterin mielestä. He rakentavat elämäänsä maalla, omilla tutuilla kulmillaan. Elämässä on nousunsa ja laskunsa, mutta tärkeintä on se, miten niihin suhtautuu. Näin kuvaillaan Ylen uutta sarjaa nimeltä SAVOlife. Kyseessä on positiivinen, elämää täynnä oleva seurantareality maaseudulla asuvien nuorten elämästä, kerrotaan Ylen tiedotteessa.

Sarjassa nähdään siis neljä päähenkilöä:

23-vuotiaan Eemilin elämä pyörii autojen ympärillä. Volvojen, jokkisautojen ja kaveriporukan kanssa huomiosta taistelee tyttöystävä Jenna. Hänen unelmanaan on uusia etuvetokardaaniautojen aluemestaruus ja saada edes yksi osakilpailuvoitto.

25-vuotias Linda sen sijaan on elämänsä taitekohdassa. Hän on jäänyt päävastuuseen perheyrityksestä menetettyään vastikään äitinsä. Arki majoituspalveluja tarjoavassa yrityksessä on erityisesti kesällä hektistä ja myös kenttäratsastukseen pitäisi riittää aikaa. Myös vastuu pikkusiskosta on raskas ja saa pohtimaan omien haaveiden realistisuutta.

Varaosamyyjänä sekä tilatyöntekijänä työskentelevä 21-vuotias Kiia on tunnettu siitä, ettei hän jää miesten jalkoihin. Kiian elämään kuuluvat myös useat eläimet ja poikaystävä Janne. Haaveena Kiialla on oma maatila. Ennen sitä on kuitenkin elettävä ja hankittava kokemuksia – muun muassa osallistumalla paikkakunnan mansikkatyttökilpailuun.

26-vuotias Waltteri on sukutilan jatkaja, jonka arki täyttyy mansikoista. Poimintakauden alkaessa tilukset täyttyvät ukrainalaisista työntekijöistä ja vauhtia riittää aamusta iltaan. Syksyn tullen tahti rauhoittuu ja aikaa on enemmän myös omaan elämään ja tuoreeseen parisuhteeseen.

Koko sarja ilmestyy 7.11. Yle Areenassa ja 9.11. alkaen Yle TV2 kaksi jaksoa kerrallaan.

Lue myös: The Harlins jatkuu marraskuussa - "Kyyneleiltä ei tälläkään kaudella vältytä"

Lue myös: Rakastettu Heinähattu ja Vilttitossu -elokuva tulee taas - katso ensimmäinen tiiseri

Lue myös: Tunnetut kauhukirjat kääntyivät tv-sarjaksi - katso, miltä se näyttää

Kilpailut

Uusimmat