Kuva: AOP / Tomi Natri

Latela-sarjan tähti hyppää seuraavaksi remonttien maailmaan - kohteena Vainö Linnan entinen koti

19.10.2023 17:15 - Lauri Kujanpää

Latelan Laurin hurja remontti -uutuussarjassa Huttunen ostaa purkukuntoisena myytävän talon.

Suositusta Latela-sarjasta tuttu autohuoltaja Lauri ”Late” Huttunen hyppää seuraavaksi remonttien maailmaan.

Latelan Laurin hurja remontti -uutuussarjassa Huttunen ostaa purkukuntoisena myytävän talon, mutta purkamisen sijaan käsistään kätevä mies päättää remontoida sen talven aikana viihtyisäksi kodiksi. Talo ei ole mikä tahansa rappiotila, vaan kirjailija Väinö Linnan entinen koti, jossa on kirjoitettu kotimaisen kirjallisuuden klassikko Täällä Pohjantähden alla ja jonka saunan lauteilla on vieraillut itse presidentti Urho Kekkonen

Muuttopäivä sovitaan juhannukseksi yhdeksän kuukauden päähän. Haasteita nousee esiin jo alkumetreiltä asti, kun koko projekti täytyy aloittaa raivaussahan kanssa, eikä pankinjohtajakaan arvosta Huttusen löytöä kovin korkealle. 

Kovan urakan edessä Lauri ei kuitenkaan ole yksin, sillä rinnalle on löytynyt uusi naisystävä. Sari-Anna toteaa löytäneensä toisen samanlaisen hullun ja heittäytyy mukaan projektiin parin seurusteltua vasta muutaman viikon. 

Kuinka onnistuu rappiotilan pelastus? Entä kestääkö tuore suhde kylmän talven ja järjettömän työmäärän? Latelan Laurin hurja remontti TV5-kanavalla ja discovery+:ssa 15.11. alkaen.

Lue myös: Uusi kotimainen draamasarja sijoittuu psykologin vastaanotolle - pääosissa Pirjo Lonka ja Tommi Korpela

Lue myös: Dokumenttisarja Matti Nykäsestä julkaistaan - äänessä monet tunnetut henkilöt

Kilpailut

Uusimmat