Ruokaa on inhottavaa heittää roskiin, mutta ruokahävikin vähentämiseksi on olemassa näppäriä konsteja.
Ruoan syömäkelpoisuuden arviointi saattaa aiheuttaa epävarmuutta, jonka vuoksi syömäkelpoista ruokaa päätyy roskiin.
Pakastaminen on oiva keino pelastaa ruokaa hävikiltä. Pakkaseen ei kuitenkaan kannata sulloa ruokaa miten sattuu.
Idea lähti kaupan henkilökunnan aloitteesta.
Kotitalousten määrä hävikin syntymisessä on noin 50 prosenttia.
Martoilla on ohjeet myös joulutähteiden pelastamiseen.
Kotitaloudet tuottavat suuren osan hävikistä.
Olemalla tarkkana ruokatarvikkeiden kanssa voi säästää rahaa ja luontoa.
Martoilla on ohjeet myös joulutähteiden pelastamiseen.
Ruokahävikin minimoiminen on arjen pieniä tekoja. Myös kukkarosi kiittää, kun ruokaa ei mene roskiin turhaan.
Tänään on startannut valtakunnallinen hävikkiviikko. Kotitalouksissa ruokahävikin määrää voi vähentää hyvällä suunnitelmallisuudella ja ruuan pakastamisella.
Neljän hengen reseptistä riittää yllättävän monelle.
Ruskeat banaanit ovat mainio raaka-aine, tietää Karen Elene Thorsen.
Karen Elene Thorsen on koonnut parhaat vinkkinsä ja reseptinsä uutuuskirjaan.
Kotitalouksissa ruokahävikin määrää voi vähentää hyvällä suunnitelmallisuudella ja ruuan pakastamisella.
Ruokahävikin minimoiminen on arjen pieniä tekoja. Myös kukkarosi kiittää, kun ruokaa ei mene roskiin turhaan.