Naisen kirjoitus saa todellakin miettimään.
Perheenäiti Anu kertoi Radio Novan juontajille, miten rankkaa on, kun oma lapsi joutuu koulukiusaamisen uhriksi.
Huomenta Suomen lähetyksessä haastateltiin professoreita koulukiusaamiseen liittyen.
Tarina on saanut Facebookissa aikaan kiivaan keskustelun.
Kuusivuotias tytär oli joutunut sairaalaan, koska tätä oli kiusattu niin paljon.
Yhdysvalloissa eräs lukio on ottanut käyttöön ilmaisen pyykinpesuhuoneen.
Nettikiusaaminen on vakava ongelma. Tuore kampanja toi karun ilmiön esiin.
Plusmissi Marjaana Lehtinen kohtasi rajuja kommentteja ja ikävää kohtelua ollessaan ylipainoinen. Kun painoa putosi 80 kiloa, myös huutelu loppui.
Kiusaamista ei tulisi hyväksyä minkäänlaisissa instituuteissa eikä minkään ikäisten keskuudessa, kirjoittaa Voice.fi:n uutispäällikkö Rea Haverinen
Pehkonen kärsi työpaikkakiusaamisesta, joka kesti harmillisen pitkään. Hän, iloinen ja sosiaalinen nuori nainen, ei voinut uskoa, että hän voisi koskaan joutua aikuisena kiusaamisen kohteeksi.
Kiusaaminen voi alkaa lähes mistä tahansa.
Shauna Arocho ihmettelee videollaan, mitä iloa ilkeileminen ja kiusaaminen ihmisille tuottaa. Videota on katsottu jo yli 11 miljoonaa kertaa.
Koulukiusatun pojan äiti kirjoitti Helsingin Sanomiin siitä, miten kiusaajat ovat valjastaneet Duudsonien jekut koulukiusaamiseen.
Kiusaaminen on äärimmäisen vaarallista. Pahimmillaan se voi ajaa ihmisen tekemään jotain peruuttamatonta. Eräs äiti keksi nerokkaan keinon opettaa hammastahnan avulla lapselleen, kuinka tärkeää on valita sanansa oikein.
Pukkilalainen Arvi on tullut monelle suomalaiselle tutuksi Suomen nuorimpana yrittäjänä. Lisäksi hän on kaikkien ratsastusta harrastavien poikien puolestapuhuja.
11-vuotias Christopher oli kertonut tehtävässä, kuinka monta ystävää hänellä on. Vastaus oli musertava.