Kuva: AOP / Pasi Murto

Krista Siegfrids ennustaa, miten Blind Channelin käy Euroviisuissa - "Ne pojat erottuvat joukosta"

10.04.2021 09:15 - Iiro Myllymäki

Krista Siegfridsillä on luvassa tiivis viisukevät, sillä nainen on mukana peräti kolmessa eri euroviisuohjelmassa kansainvälisesti.

Krista Siegfrids, 35, on todellinen Euroviisujen kestosuosikki. Vaikka nainen on ollut kilpailemassa Euroviisuissa vain kerran vuonna 2013, hän on toiminut Euroviisujen ympärillä lukuisia kertoja esimerkiksi Uuden musiikin kilpailun juontajana ja kerran myös euroviisukommentaattorina. Onpa nainen myös pyrkinyt kahdesti Ruotsin euroviisuedustajaksi.

Siegfrids on seurannut tiiviisti myös tämän vuoden Euroviisuihin johtavia käänteitä. Siegfrids kertoo Radio Nostalgian haastattelussa, että on katsonut jokaisen maan euroviisukarsintoja ja uskoo, että Alankomaiden Rotterdamissa nähdään toukokuussa hienot euroviisushow’t. Siegfrids on hyvillään Suomen tämän vuoden edustajasta Blind Channelista.

- Mielestäni Blind Channel oli hyvä valinta. Uskon, että ne pojat erottuvat joukosta oikein mainiosti, Siegfrids sanoo Nostalgian Aamun Susanna Heikin haastattelussa.

Nainen ei vielä halua lähteä arvailemaan koko kilpailun voittajaa, sillä paljon on kiinni kappaleiden lisäksi myös show’sta, joka viisulavalla kultakin maalta nähdään. Suomelle Siegfrids povaa finaalipaikkaa.

- Uskon, että Blind Channel pääsee finaaliin ja voisi pärjätä oikein hyvin siellä, Siegfrids sanoo.

Tänä vuonna Krista Siegfrids on erityisen tiiviisti mukana Euroviisuissa, sillä hän juontaa peräti kolmea Euroviisuihin liittyvää ohjelmaa. Nainen nähdään Krista Calling -nimisessä sarjassa, jota esitetään Eurovision laulukilpailun virallisella YouTube-kanavalla. Sarjassa Siegfrids pääsee kilpailun kulissien taakse ja haastattelee tämänvuotisia kilpailijoita. Tämän lisäksi virallinen viisuorganisaatio on pestannut naisen juontamaan euroviisufinaalista viikon päästä esitettävää Eurovision Song Celebration: Live-On-Tape -lähetystä. Kyseisessä lähetyksessä näytetään kaikkien kilpailuun osallistuvien maiden niin sanotut live-on-tape-esitykset, jotka kunkin maan esiintyjä on tänä poikkeuksellisena viisuvuonna velvoitettu nauhoittamaan. Kyseessä on varmuuden vuoksi kuvattu esitysvideo, joka näytettäisiin, jos kilpailija ei koronarajoitusten tai karanteenimääräyksen vuoksi pääsisi esiintymään livenä Rotterdamissa.

Näiden lisäksi Siegfrids juontaa kansainvälisesti näkyvän OUTtv-kanavan ohjelmaa Krista’s Road to Eurovision. Nainen kertoi MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa, että Alankomaissa tehtävä ohjelma pureutuu euroviisuilmiön eri puoliin aina muodista politiikkaan.

Blind Channel kilpailee Euroviisujen toisessa semifinaalissa toukokuun 20. päivä. Viisufinaali nähdään lauantaina 22. toukokuuta.

Lue myös: MTV: Krista Siegfrids saa oman kansainvälisen tv-ohjelman - tavoittaa miljoonia katsojia

Lue myös: Blind Channel julkaisi videota kosteista UMK-voittojuhlista: 'Eihän tätä materiaalia voi käyttää'

Lähteet: Eurovision.tv, MTV

Radio Nostalgia, Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat