Ohjelmassa Hans Välimäki auttaa suomalaisia ravintoloita parantamaan liiketoimintaansa. Ohjelman tuottaja Santtu Palm paljastaa HS:lle, että tuotantoryhmä ottaa suoraan yhteyttä paikkoihin.
Koira yskäisi lattialle litteän, kolmesenttisen matomaisen eliön. Omistaja vei löydöksen eläinlääkäriin ja lopulta paljastui, että kyseessä oli loinen, jota ei ennen ollut tavattu Suomessa.
Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki -ohjelmassa ravintolan työntekijät eivät purematta niele miehen palautetta.
Vaikka joulua juhlitaan tänä vuonna vain pienessä piirissä, laatuaikaa ystävien ja läheisten kanssa ei tarvitse jättää väliin.
Välimäki sanoo, että ravintolat eivät kaipaa nyt lisää haasteita.
Suomalainen juoksuvalmentaja kertoo Juoksumania-podcast-sarjassa, miten lenkkien pituutta kannattaa kasvattaa.
Suvi Kellola julkaisi Facebookissa järkyttävän tekstin kuvien kera siitä, mitä slime eli lima voi tehdä lemmikille.
Joskus pieni välimatka tekee hyvää parisuhteelle. Se voi paljastaa myös sen, kuinka paljon kumppanisi kaipaa sinua erossa olon aikana.
Vaikka pitkä välimatka välillä turhauttaisi, kiukun purkaminen ystävän niskaan ei ole oikea ratkaisu.
Treffit tai yhteistä tekemistä on mahdollista sopia pitkästä välimatkasta huolimatta.
Muun muassa närästys aiheuttaa ylimääräistä limaneritystä.
Jos välimatka tulee osaksi parisuhdetta, tulee moni asia yllätyksenä.
New Yorkissa yli 21 kilometriä juossut Lauren Oster kertoo seitsemän asiaa, jotka hän olisi halunnut tietää ennen omaa puolimaratoniaan.
Tämän viikon Aarrearkku-ohjelmassa Satu Kotosen vieraana supliikki kokki ja TV-kasvo Hans Välimäki. Mies kertoo ekasta autostaan, työpaikastaan, suudelmastaan sekä ekasta omasta kodista. Lopuksi kuullaan äidin opeista elämään.
Yrittäjä Marco Bjurström nähtiin maanantai-iltana JIM-kanavan Haasta Hans -ohjelmassa. Mies pöyristyi katsottuaan kokkausohjelman jakson, ja erityisesti Bjuströmiä korpesi tuomarina toimineen kokki Akseli Herlevin käytös.
Välillä komennustyöt tai muunlaiset olosuhteet vievät rakkaimman ihmisen sinusta kauemmaksi. Miten kestätte välimatkan - siihen on viisi hyvää neuvoa.